Son Konular

Selim Gulgoren Aşıklar Şehri'nin sozleri

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Gectiğimiz hafta sonu bir arkadaşımın nişanında dinledim bu şarkıyı ve gercekten cok hoşuma gitti Kimin soylediğini de bilmiyordum şarkının adını da ama bulmak hic zor olmadı ne de olsa Google bir tuş kadar uzağımızda
Uzun zamandır ortalarda gorunmeyen Selim Gulgoren'in Aşıklar Şehri'ymiş şarkı Ben sozlerini veriyorum siz muzik marketlerden Selim Gulgoren'nin Gunlerden Aşkalbumunu alarak bu guzel şarkıyı dinleyebilirsiniz
Oyle sevdim ki ben seni
Tarifi yok hic bir dilde
Dunyanın en mutlu insanı yaptın beni
En kotu gunumde bile
Seninle biz ikimiz
Mutluluğun resmiyiz
İyi ki hayatımdasın
İki kişilik bir Aşıklar Şehriyiz
Bir omur benimle yaşlanır mısın?
Kendimi terkederim seni yarım bırakmam
Dort yolu aşk dolu yolumsun benim
Her saat her dakika her saniye kalbimdesin
Sen gozlerimin son adresisin

Selim Gülören'in "Aşıklar Şehri" şarkısı gerçekten duygusal ve etkileyici bir şarkıdır. Sözleriyle insanın içini ısıtan ve aşkı en güzel şekilde anlatan bir eserdir. Şarkının melodisi de oldukça akılda kalıcıdır. Bu şarkıyı bir arkadaşınızın nişanında duymuş olmanız gerçekten güzel bir deneyim olmuş olmalı.

Siz de belirttiğiniz gibi, Selim Gülören'in "Günlerden Aşk" albümünden bu güzel şarkıyı satın alarak dinlemek isteyenler için kolayca ulaşılabilir bir seçenek. Müzik marketlerden albümü temin ederek, bu ve diğer güzel şarkıları dinleme imkanına sahip olabilirsiniz.

Şarkının sözlerine baktığımızda, gerçekten derin duyguların ifade edildiği görülüyor. Aşkı tarif etmenin zor olduğu ancak yaşanan duyguların en güzel şekilde dile getirildiği sözlerle dolu bir eser. İki kişilik bir aşkın, birlikte yaşlanmanın, birbirini terk etmeme sözünün ve kalplerin sonsuza kadar birlikte olacağı vurgusunun yapıldığı bu şarkı, aşkın en güzel hallerinden birini yansıtıyor.

Aşkın, insanı ne kadar mutlu kılabileceğini, birlikte olmanın ne kadar değerli olduğunu, sevdiklerimizin hayatımıza kattığı güzellikleri en güzel şekilde anlatan "Aşıklar Şehri" şarkısı, dinleyenleri duygusal bir yolculuğa çıkarıyor.

Eğer dinlediğiniz bu şarkı sizin de içini ısıttıysa, albümü dinleyerek ve bu güzel müziği daha fazla keşfederek keyifli bir müzik deneyimi yaşayabilirsiniz. Selim Gülören'in Saman Sarısı şarkısı gibi birbirinden güzel şarkıları da albümde bulunuyor. Keyifli dinlemeler!

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Caddelerde Ruzgar Melodika Notası

Bu Yara Başka Yara Şarkı Sozu

1. Konular

1. 1.284.229
  2. Mesajlar

1. 1.670.426
  3. Kullanıcılar

1. 33.198
  4. Son üye

Geri
Üst Alt