Son Konular

Seda Sayan Teselli şarkısı

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Teselli şarkı sozu Seda Sayan
Teselli
Aşkın doğasımı bu
Yada kimin yorumu
Cekinme sor sorunu
Ozetlerim durumu
Ben sana ne dedim
Herkesle aynı olunmaz
Durulmaz uyunmaz
Teselli teselli
Olmana yeter mi?
Tutar mı yerini
Durup alalım
Bir bensiz bir benli
Farkı goreceksin
bukemediğin bileği opeceksin
Anlamadın sorunu
Cizemedin yolumu
Bağlanmadan olurmu
Ezberinde dururmu
Ben sana ne dedim
Herkesle aynı olunmaz
Durulmaz uyunmaz
teselli telesli
Olmana yeter mi
Tutar mı yerini
Durup alalım
Bir bensiz bir benli
Farkı goreceksin
Bukemediğin bileği opeceksin

Seda Sayan'ın "Teselli" şarkısının sözlerini paylaştığınız için teşekkür ederim. Şarkıda aşkın doğasının sorgulandığı, duygusal bir hikaye anlatıldığı anlaşılıyor. Şarkının nakarat kısmında ise tesellinin ne kadar yeterli olup olmadığına dair bir sorgulama yapılıyor. İfade edilen duygular ve anlamlar dinleyiciyi derin düşüncelere sevk edebilir. Sözlerdeki anlam derinliği ve duygusal yüklü cümleler dinleyiciler üzerinde etkileyici bir izlenim bırakabilir. Eğer şarkı hakkında daha fazla detay veya yorum yapmak isterseniz, ben buradayım.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

flut muzik notaları

Yalın Nerden Nereye Şarkısı

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.693
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt