Editör
Efsanevi Üye
Sebirox neden kullanılır?
Siklopiroks olamin, saçlı derinin mantar enfeksiyonlarına karşı haricen kullanılan ve topikal antifungaller olarak adlandırılan ilaç grubuna dahildir. SEBİROX, kepeklenme veya seboreik dermatit (yağlı egzema olarak bilinen bir deri hastalığı) gibi saçlı deri hastalıklarının tedavisinde kullanılmaktadır.
Sebirox ne kadar?
SEBİROX ŞAMPUAN FİYATI: Sebirox şampuanın 4 Oca 2021 tarihinde fiyatı 29.06 TL'dir.
Loprox şampuan ne işe yarar?
Loprox şampuan ne işe yarar?
Siklopiroks olamin içerikli Loprox şampuan, saçlı derinin mantar enfeksiyonlarına ve benzeri saç derisi problemlerine karşı özel olarak üretilmiştir. Topikal antifungaller olarak adlandırılan ilaç grubuna dahil olan bu şampuanlar, düzenli kullanımda saç derisinde oldukça etkili içeriklere sahiptir.
Farmasi ürün ambalajı üzerinde bulunan kapağı açık ambalaj resmi ne anlama gelir?
Farmasi ürün ambalajı üzerinde bulunan kapağı açık ambalaj resmi ne anlama gelir?
Kapak açımı ibaresi; ürünün kapağı açıldıktan sonraki kullanım ömrünü ifade etmektedir ve ürünlerin kutusunda veya ambalajında yer almaktadır.
Konazol Kepege iyi gelir mi?
Sadece medikal şampuanlar kepek, seboreik dermatit gibi sorunların çözümünde etkili maddeler içerir. Onlardan biride Konazol Şampuan olup, üretiliş amacı insanların kepek ve aşırı kepek dediğimiz (Seboreik Dermatit) sorununa çözüm bulmak içindir. Saçta kepek ve kafa kaşıntısı problemini ortadan kaldırmaktadır.
Loprox şampuan ne kadar kullanılır?
reçetesinde dört hafta kullanılması gerektiği yazıyor. bir ay kullandım, iki üç hafta kadar ara verdim ve şimdi yine aldım çünkü o kadar bıktım ki şampuan işinden. kullanıp çıkıyorum bunu. şimdilik en iyi gelen bu gibi. 100 ml için yüksek bir fiyat aslında.
Ambalajda P ne demek?
Ambalajda P ne demek?
– PET ürünün polietilen tereftalat malzemeden üretildiği anlamına gelir.
Konazol şampuan ne kadar süre kullanılır?
Konazol şampuan ne kadar süre kullanılır?
Doktorunuz başka türlü tavsiye etmediği takdirde: Tedavi için Pityriasis versicolor:5 gün süreyle günde 1 kez. Seboreik dermatit ve pityriasis capitis:2-4 hafta süreyle haftada 2 kez. Koruyucu kullanım için: Pityriasis versicolor: Yaz döneminden önce, tek bir tedavi kürü şeklinde, 3 gün süreyle günde 1 kez.
Loprox şampuan saç rengini açar mı?
Loprox şampuanı kullanan çoğu kişide yan etkiye rastlanmaz. Bununla birlikte, hafif şiddetli kaşıntı, yanma hissi, kızarıklık veya pullanma şeklinde deri döküntüsü görülebilir. Ek olarak, özellikle açık renkli saçları olan kişilerde nadiren de olsa saç renginde değişiklik olduğu rapor edilmiştir.