Son Konular

SaClarindan bİr tel aldim

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Saclarından bir tel aldım
Haberin var mı yar yar
Haberin var mı?
Ben gonlumu sana verdim
Haberin var mı yar yar
Haberin var mı?
Gozden ırak dilden uzak
Ben seni sevmişim eyvah
Haberin var mı yar yar
Haberin var mı yar yar
Haberin var mı?
Gozler kalbin aynasıdır
Yalan soylerimi yar yar
Yalan soylerimi
Aldatan gozleri gordum
Oda sendemi yar yar
Oda sendemi
Bir hatıran kaldı bende
Onuda alsana yar yar
Onuda alsana
Vicdanında rahat mısın?
Soylesen bana yar yar
Soylesen bana

Saclarından bir tel aldım
Haberin var mı yar yar
Haberin var mı?
Bu dokunaklı şarkı sözlerinde duyguların ve özlemin en güzel şekilde ifade edilmiş. Aşk acısının yürekten hissedildiği satırların arasında kaybolmak, duygulara tercüman olmak gerçekten de zor değil. Ayrılığın yarattığı hüzün, özlem ve kaygıyı en derinden hissettiren bu şarkıda her duygu en ince ayrıntısına kadar işlenmiş.

Gözden ırak dilden uzak
Ben seni sevmişim eyvah
Haberin var mı yar yar
Haberin var mı yar yar
Haberin var mı?
Gözlerin kalbin aynası olduğu kesin. Bir bakışta yüzlerce kelime anlatacak kadar güçlüdür gözler. Yalanları, aldatmaları anında fark edebilir. Ne yazık ki, sevgi dolu kalbinin karşılığını alamamak, vicdanın sorgulamasına sebep olabiliyor. "Vicdanında rahat mısın?" sorusu da aslında belki de en önemli soru. Kendine ve duygularına dürüst olmak, en doğru yoldur çünkü vicdanınla yaşarsın hayatı.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

flut muzik notaları

Yalın Nerden Nereye Şarkısı

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.706
  3. Kullanıcılar

1. 33.205
  4. Son üye

Geri
Üst Alt