- Web sitesi
- forumdaslar.com
- Tuttuğu Takım
-
Beşiktaş
- Meslek
- Webmaster
- @FORUMDASLAR
Red Hat ne Tabanlı?
Red Hat Linux, Red Hat firmasının 1995 ve 2004 yılları arasında geliştirdiği, döneminin popüler Linux tabanlı işletim sistemidir.
Red Hat ne için kullanılır?
Red Hat ne için kullanılır?
Red Hat günümüzde depolama, işletim sistemi platformları, ara katman yazılımları, çeşitli uygulamalar, yönetim ürünleri sunmakta; destek, eğitim ve danışmanlık hizmetleri vermektedir. Red Hat birçok özgür yazılım projesini barındırmakta ve varolan projelere destek olmaktadır.
Red Hat Ansible Automation platform nedir?
Red Hat Ansible Automation platform nedir?
Red Hat Ansible Automation Platformu, bir kurumda otomasyon oluşturmak ve işletmek için oluşturulmuş bir temeldir. Ücretsiz olarak deneyebileceğiniz bu platform, kurumsal çapta otomasyonu uygulamak için gereken tüm araçları içerdiği için günümüzde çok tercih edilmektedir.
Red Hat ten Hangi Linux dağıtımı türetilmiştir?
Finansal güç açısından; Novell tarafından geliştirilen SUSE Linux Enterprise ve Red Hat tarafından geliştirilen Red Hat Enterprise Linux dağıtımları milyar dolarlık bütçelere sahiptir. Aynı zamanda, Mandriva'ın arkasında ise dünya devi Vivendi-Universal şirketin bulunmaktadır.
Red Hack nerede?
Red Hack nerede?
RedHack
Kuruluş | 1997
Tür | Hacking, aktivizm
Konum | Türkiye
Kurucu | MaNYaK
Red Hat CloudForms nedir?
Red Hat CloudForms nedir?
Red Hat CloudForms, sanal ortamları, özel ve genel bulutları tek bir araçta yönetmenizi sağlar. İşletmeler için sanal ortamları yönetmenin en zor yanlarından biri elbette çok karışık hale gelebilmeleri. CloudForms da, işletmelerin bu zorlukları çözebilmek için ihtiyaç duyduğu kontrol, otomasyon ve içgörü sağlar.
Ansible Playbook nedir?
Ansible yönetiminizde olan sunucuların tek bir çatı altında istediğiniz herşeyi yapmaya olanak sağlayan, client istemcilere herhangi bir agent kurma ihtiyacı gerektirmeyen, Python ve Ruby dilleri ile geliştirilmiş özgür bir platformdur.