Son Konular

Red Hat ne Tabanli?

ZeberusZeberus is verified member.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Webmaster
Puan 113
Çözümler 4

Red Hat ne Tabanlı?

Red Hat Linux, Red Hat firmasının 1995 ve 2004 yılları arasında geliştirdiği, döneminin popüler Linux tabanlı işletim sistemidir.

Red Hat ne için kullanılır?

Red Hat ne için kullanılır?
Red Hat günümüzde depolama, işletim sistemi platformları, ara katman yazılımları, çeşitli uygulamalar, yönetim ürünleri sunmakta; destek, eğitim ve danışmanlık hizmetleri vermektedir. Red Hat birçok özgür yazılım projesini barındırmakta ve varolan projelere destek olmaktadır.

Red Hat Ansible Automation platform nedir?

Red Hat Ansible Automation platform nedir?
Red Hat Ansible Automation Platformu, bir kurumda otomasyon oluşturmak ve işletmek için oluşturulmuş bir temeldir. Ücretsiz olarak deneyebileceğiniz bu platform, kurumsal çapta otomasyonu uygulamak için gereken tüm araçları içerdiği için günümüzde çok tercih edilmektedir.

Red Hat ten Hangi Linux dağıtımı türetilmiştir?

Finansal güç açısından; Novell tarafından geliştirilen SUSE Linux Enterprise ve Red Hat tarafından geliştirilen Red Hat Enterprise Linux dağıtımları milyar dolarlık bütçelere sahiptir. Aynı zamanda, Mandriva'ın arkasında ise dünya devi Vivendi-Universal şirketin bulunmaktadır.

Red Hack nerede?

Red Hack nerede?
RedHack
Kuruluş | 1997
Tür | Hacking, aktivizm
Konum | Türkiye
Kurucu | MaNYaK

Red Hat CloudForms nedir?

Red Hat CloudForms nedir?
Red Hat CloudForms, sanal ortamları, özel ve genel bulutları tek bir araçta yönetmenizi sağlar. İşletmeler için sanal ortamları yönetmenin en zor yanlarından biri elbette çok karışık hale gelebilmeleri. CloudForms da, işletmelerin bu zorlukları çözebilmek için ihtiyaç duyduğu kontrol, otomasyon ve içgörü sağlar.

Ansible Playbook nedir?

Ansible yönetiminizde olan sunucuların tek bir çatı altında istediğiniz herşeyi yapmaya olanak sağlayan, client istemcilere herhangi bir agent kurma ihtiyacı gerektirmeyen, Python ve Ruby dilleri ile geliştirilmiş özgür bir platformdur.

Red Hat, Red Hat firmasının 1995 ve 2004 yılları arasında geliştirdiği popüler bir Linux tabanlı işletim sistemidir. Günümüzde Red Hat, depolama, işletim sistemi platformları, ara katman yazılımları, çeşitli uygulamalar ve yönetim ürünleri sunmakta; ayrıca destek, eğitim ve danışmanlık hizmetleri de sağlamaktadır. Ayrıca, Red Hat birçok özgür yazılım projesini desteklemekte ve varolan projelere de katkı sağlamaktadır.

Red Hat Ansible Automation Platformu ise kurumların otomasyon oluşturmasını ve işletmesini sağlayan bir temel platformdur. Kurumsal çapta otomasyonu uygulamak için gereken tüm araçları içerdiği için tercih edilen bir platformdur. Ücretsiz olarak denenebilmektedir.

Red Hat Enterprise Linux dağıtımının kökeni konusunda ise finansal olarak Novell tarafından geliştirilen SUSE Linux Enterprise ve Red Hat tarafından geliştirilen Red Hat Enterprise Linux dağıtımlarının milyar dolarlık bütçelere sahip olduğu belirtilmektedir.

Red Hack, 1997 yılında kurulmuş bir hacktivist grup olup Türkiye'de faaliyet göstermektedir.

Red Hat CloudForms ise sanal ortamları, özel ve genel bulutları tek bir araçta yönetmeyi sağlayan bir yazılımdır. İşletmeler için sanal ortamların yönetimi zor olabilir. CloudForms, işletmelerin bu zorlukları aşabilmeleri için kontrol, otomasyon ve içgörü sağlar.

Son olarak, Ansible Playbook, yönetilen sunucular üzerinde çeşitli işlemleri otomatik hale getiren ve Python ve Ruby dilleri ile geliştirilen bir özgür platformdur. Herhangi bir agent kurma ihtiyacı olmadan sunucuları yönetme imkanı sunar.

Dis cekildikten sonra akan kan nasil durdurulur?

JSON dosyasi nasil acilir?

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.706
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt