Son Konular

Rapt ingilizce ne demek?

ZeberusZeberus is verified member.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Webmaster
Puan 113
Çözümler 4

Rapt ingilizce ne demek?

İngilizcede rapt'ın anlamı giving complete attention, or showing complete involvement, or (of attention) complete: She sat with a rapt expression reading her book.

Rapt olmak ne demek?

memnun, hoşnut olmak. insanın insana raptolduğu cevher." tanım: tutunmak, ilişmek rapt-iye ile rapt edilmek.
Zapturapt ne anlama gelir?
a. esk. Sıkı düzen. Bir hayvanı yakalama, ele geçirme veya tutma.
Rapt ne demek Osmanlıca?
Rapt kelimesi Türkçe'de "bağ, bağlama" anlamına gelir. Arapça rbṭ kökünden gelen rabṭ ربط z "bağ, bağlama" sözcüğünden alıntıdır. Arapça sözcük Arapça rabaṭa ربط z "bağladı, iliştirdi" fiilinin masdarıdır.

Çiy tanesi sanmak ne cüret?

"çiğ tanesi sanmak ne cüret,gözyaşıymış insanın insana raptolduğu cevher." Demek gökten ağsa bile tohum yürekten düşecekmiş; Çünkü hataya bağışık büyük hatadan beri nezaret yer.

Çiğ tanesi sanmak ne cüret Gözyaşıymış?

Bunca yıl bu gücenik macera beni tutuklu kılan artık bu yaşa erdirdin beni, anladım gençken almadın canımı, bilmedim demek gökten ağsa bile tohum yürekten düşecekmiş çünkü hataya bağışık büyük hatadan beri nezaret yer çiğ tanesi sanmak ne cüret, gözyaşıymış insanın insana raptolduğu cevher.
Zaptı rabt ne demek?
zapturapt altına almak, yani raptları zapt yapmak. bir kuklanın iplerini kıskıvrak ele geçirmek gibi hani. osm. zabt-u rabt şeklinde yazılır. (bkz: zaptur apt.)
Durap ne demek?
Drupal ücretsiz, açık kaynaklı bir içerik yönetim sistemi ya da içerik yönetim'e odaklı bir altyapı yazılımıdır. Modüler yapısı sayesinde, web uygulama çatısı, topluluk portalı, forum ya da blog motoru olarak da kullanılabilmektedir.

Hangi suyun Sakasıyım ya Rabbel Alemin?

"bileyim hangi suyun sakasıyım ya rabbelalemin" – 1000Kitap. "Şimdi tekrar ne yapsam dedirtme bana yarabbi taşınacak suyu göster, kırılacak odunu kaldı bu silinmez yaşamak suçu üzerimde bileyim hangi suyun sakasıyım ya rabbelalemin tütmesi gereken ocak nerde?"

Zabıt altına almak ne demek?

Yanında bulundurmak, alıkoymak. Denetimi ve yetkisi altına almak.
Turab ne demek TDK?
Türk Dil Kurumu'na göre türap ya da türap toz, toprak anlamına gelmektedir. Türabi olarak kullanıldığında ise "toprakla ilgili ve topraktan yapılmış" manasını içerir. Pir Sultan Abdal'ın bir dizesinde de geçer Türab sözcüğü.

Sirketlerde Kurumsallik nedir?

Santrifuj neye dayanmaktadir?

1. Konular

1. 1.284.229
  2. Mesajlar

1. 1.670.426
  3. Kullanıcılar

1. 33.198
  4. Son üye

Geri
Üst Alt