Son Konular

PTT basvuru nasil yapilir?

ZeberusZeberus is verified member.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Webmaster
Puan 113
Çözümler 4

PTT başvuru nasıl yapılır?

PTT personel alımlarına katılmak isteyenler PTT'nin kendi web sitesi üzerinden iş başvuru formunu doldurabilirler ve formu dolduran kişiler mülakatın ardından sözlü ve yazılı sınava tabi tutulabilir ve sınav sonuçlarına göre iş başvuruları onaylanabilir.

Nakdi yardım başvurusu nasıl yapılır?

Acil nakdi yardıma ihtiyacı olanlar, ikametgahlarının bulunduğu yerdeki sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfına kayıt olarak, nakdi yardımlara başvurabiliyorlar. E-devlet üzerinden ya da Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı resmi internet sitesi üzerinden ise Bakanlık yardımlarına başvurulamıyor.
İBB sosyal yardım başvurusu nasıl yapılır?
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Müdürlüğü bünyesinde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın başvuruları yalnızca ALO 153 üzerinden alınmaktaydı. Artık başvurularınızı, her an her yerden cep telefonu, tablet ve bilgisayarlarınızı kullanarak gerçekleştirebilir, ayrıca başvuru takibinizi yapabilirsiniz.
PTT randevu nasıl alınır?
PTT ONLİNE RANDEVU ALMA SİSTEMİ * En yakın PTT şubelerini görebileceksiniz. 2-) Gidecek olduğunuz PTT şubesini il – ilçe seçiniz. 3-) Gitmek istediğiniz saati seçiniz. 4-) Randevunuz başarı ile alındı, artık randevu saatinizde PTT'ye gidebilirsiniz.

Açık Kapı 1000 TL yardım başvurusu nasıl yapılır?

ACİKKAPİ.GOV.TR YARDIM BAŞVURUSU NASIL YAPILIR? acikkapi.gov.tr sitesine girdiğinizde önünüze çıkan sayfada ikinci sırada olan 'Başvuru Yap' butonuna tıklayın. Çıkan formu eksik olarak doldurun. Telefonunuza gelen onay kodu ile giriş yaptıktan sonra istenen bilgileri girip başvurunuz tamamlayın.

PTT personel alımı ne zaman yapılacak?

Alınacak personellerin 35 yaşını aşmamış olması gerekiyor. İşte PTT personel alımı başvuru şartları… PTT 15 BİN PERSONEL ALIMI NE ZAMAN? – PTT'nin 2022 yılında 15 bin personel alması bekleniyor. Alınacak personellerin 35 yaşını aşmamış olması gerekiyor.
PTT T.C. Me para yatmış mı?
T.C. KİMLİK NO İLE PTT PARA SORGULAMA Bunun için ALO PTT numarası olan 444 1 788 hattını aramanız yeterlidir. Zaten menüden hangi seçeneği seçmeniz gerektiği size telefon ile anons ediliyor. Ayrıca PTT'nin web sitesindeki online işlemler kısmını kullanarak da PTT kart hesap bakiyesi öğrenme işlemi yapabilirsiniz.
PTT'ye gitmeden e devlete nasıl kayıt olunur?
Daha önce cep telefonu numaranızı www.turkiye.gov.tr'ye kaydedip, doğruladıysanız, PTT'ye gitmeden yeni bir şifre oluşturabilirsiniz. Mobil imza veya elektronik imza kullanıcısı iseniz bunlardan biri ile de sisteme giriş yapabilir, dilerseniz şifre oluşturabilirsiniz.

Harut ve Marut anlami nedir?

Vergi harcamalari nelerdir?

1. Konular

1. 1.284.227
  2. Mesajlar

1. 1.670.417
  3. Kullanıcılar

1. 33.198
  4. Son üye

Geri
Üst Alt