Modoratör
Efsanevi Üye
PT ler ne kadar kazanıyor?
Fitnıs Eğitmeni (Fitness Eğitmeni) maaşı ortalama aylık 5224,75 _TL'dir. En düşük Fitnıs Eğitmeni (Fitness Eğitmeni) maaşı 4253 _TL, En yüksek ise 6196,5 _TL'dir.
Personal Training nasıl olunur?
Personal Training nasıl olunur?
Kişisel Antrenör Olma Adımları
- #1 Lise Diploması Alın.
- #2 CPR / AED Sertifikası alın.
- #3 Fitness Uzmanınızı Bulun.
- #4 Sertifika Sınavına Hazırlanın ve Alın.
- #5 Kişisel Antrenör Olarak Bir İş Arazi ve Portföyünüzü Oluşturun.
Personal Trainer belgesi nasıl alınır?
Özel eğitim firmaları tarafından verilen kurslarda mevcuttur. Fakat daha öncede belirttiğimiz gibi en yetkili kurum ilgili federasyondur. Fitness antrenörlük kursu 2 haftayı kapsayan bir süredir. Teorik ve Uygulamalı eğitim sonunda sınavda başarılı olanlar bu belgeyi alabilirler.
Macfitte hoca nasıl olunur?
Macfitte hoca nasıl olunur?
Başvuru için E-devlet sisteminden ' SPOR BİLGİ' – 'KURSLAR' – sekmelerini takip et ve başvuru yapabilirsiniz. Kontenjanlı eğitimler olduğu için hızlı dolmaktadır sürekli takip ederek kurslara katılarak eğitmen olabilirsiniz.
Antrenörlük belgesini kimler alabilir?
En az iki dönem ilgili spor dalında eğitim aldığını belgeleyenler, temel eğitim ve sınavından muaf olup, tercih edeceği yalnızca bir spor dalında ilgili federasyon tarafından açılan uygulama eğitimi ve sınavına katılarak başarılı olmaları halinde temel antrenörlük belgesi almaya hak kazanır.
Antrenörlük Belgesi e devletten nasıl alınır?
Antrenörlük Belgesi e devletten nasıl alınır?
1- Şifrenizle e-devlete girdikten sonra arama çubuğundan Gençlik ve Spor Bakanlığını arattırıp yazıya tıklayarak sayfaya gdiyoıruz. 2- Açılan sayfanın altında Spor Bilgi Sistemi yazısına tıklayın. 3- "Uygulamaya Git" sekmesine tıklayıp sayfayı açıyoruz.
Temel Eğitim antrenörlük belgesi nasıl alınır?
Spor Salonu hocası nasıl olunur?
Spor Salonu hocası nasıl olunur?
Fitness eğitmeni olabilmek için SEM Akademi üzerinden antrenörlük kurslarına katılım sağlanması gerekmektedir. Bu kursların süresi genel olarak 2 haftayı kapsar.