Son Konular

Prof Dr Emel ahishali kimdir?

Modoratör

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0

Prof Dr Emel ahıshalı kimdir?

2013 yılında doçentlik unvanını kazandı. Türk Gastroenteroloji Derneği bursu ile 2017 yılında Johns Hopkins Üniversitesi, ABD'de İleri Endoskopi Eğitimi aldı. Fellow of the European Board of Gastroenterology unvanına sahip.

Dr Erdem Akbal kimdir?

Erdem Akbal, Liv Ulus Hastanesi'nde hizmet vermektedir. 1978 yılında Kırıkkale'de doğmuştur. 2015 yılında John Hopkins Hospital Advance Endoscopy ünitesinde özellikle Endoskopik Ultrasonografi olmak üzere ileri endoskopik işlemler için eğitim almıştır.

Dr Mehmet ibiş kimdir?

Dr Mehmet ibiş kimdir?
1991 yılında İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun oldu. Psikiyatri eğitimini Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesinde alarak 1997 yılında uzman doktor oldu. Mayıs 2000 tarihinden itibaren Anadolu Ruh Sağlığı Merkezinde Psikiyatri uzmanı olarak görev yapmaktadır.

Prof Dr Melih Özel kimdir?

Prof Dr Melih Özel kimdir?
Prof.Dr.A.Melih ÖZEL, Konya'da doğdu. İlk ve ortaokulu Afyon'da, liseyi İstanbul'da okudu. 1986 yılında Gülhane Askeri Tıp Fakültesi'nden mezun oldu. 2004 yılında Doçent oldu ve 2004 -2010 yılları arasında GATA Haydarpaşa Eğt.Hst. Gastroenteroloji Öğretim Üyesi olarak görev yaptı.

Genco Gençdal kimdir?

2001 yılında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi neden mezun olmuştur. 2012 yılında Ege üniversitesi NKM Gastroenteroloji Kliniği de Gastroenteroloji yandaş ihtisasını tamamlamıştır. 2013-2015yılları arasında Aydın Devlet hastanesinde devlet zorunlu hizmet yükümlülüğünü yerine getirmiştir.

Prof Dr Murat Akyıldız hangi hastanede?

Prof. Dr. Murat Akyıldız | Koç Üniversitesi Hastanesi.

Prof Dr Binnur Şimşek kimdir?

Prof Dr Binnur Şimşek kimdir?
Dr. Binnur Pınarbaşı Şimşek, İç Hastalıkları Anabilim Dalı ihtisasını ve Gastroenterohepatoloji Bilim Dalı yan dal ihtisasını aynı üniversitede tamamladı. 2012 yılında Gastroenteroloji doçenti ünvanını aldı. Çalışma süreci boyunca dört adet uluslararası çok merkezli çalışmada yardımcı araştırmacı olarak görev yaptı.

Prof Dr Mehmet Arhan kimdir?

Prof Dr Mehmet Arhan kimdir?
Prof. Dr. Mehmet Arhan Dahiliye – İç Hastalıkları, ,Gastroenteroloji uzmanıdır.

Ahmet Erdil Kimdir?

Ahmet ERDİL, tıp eğitimini 1986 yılında Gülhane Askeri Tıp Fakültesi'nde tamamlayarak tıp doktoru unvanı almıştır. İhtisasını ise yine aynı fakültede yapmış ve 1994 yılında İç Hastalıkları Uzmanı, 1998 yılında ise Gastroenteroloji Uzmanı olmuştur.

Dr Melih Gündüz kaç yaşında?

1965 doğumlu olan Op. Dr. Melih Gündüz Erzincanlıdır. Bahçelievler Hastanesinde kadın hastalıkları ve doğum uzmanı olarak görev almaktadır.

Tarkan Karakan hangi hastanede?

Tarkan Karakan hangi hastanede?
2008 yılında "Doçent" ünvanı alarak, halen Gazi Üniveristesi Gastroenteroloji Bilim Dalı'nda öğretim üyesi olarak çalışmalarına devam etmektedir.

Prof Dr Emel Ahıshalı, Türk Gastroenteroloji Derneği bursu ile Johns Hopkins Üniversitesi'nde İleri Endoskopi Eğitimi almış ve Fellow of the European Board of Gastroenterology unvanına sahip bir akademisyendir. 2013 yılında doçentlik unvanını kazanmış olan Prof Dr Emel Ahıshalı'nın uzmanlık alanı genel ve endoskopik gastroenterolojidir.

Erdem Akbal, Liv Ulus Hastanesi'nde hizmet veren bir hekimdir. Kırıkkale doğumlu olan Dr. Erdem Akbal, John Hopkins Hospital Advance Endoscopy ünitesinde özellikle Endoskopik Ultrasonografi olmak üzere ileri endoskopik işlemler için eğitim almıştır.

Dr Mehmet İbiş, 1991 yılında İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun olmuş ve Psikiyatri uzmanı olarak görev yapmaktadır. Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde aldığı eğitimin ardından Anadolu Ruh Sağlığı Merkezi'nde çalışmaktadır.

Prof Dr Melih Özel, Gülhane Askeri Tıp Fakültesi mezunu olan bir akademisyendir. GATA Haydarpaşa Eğitim Hastanesi'nde Gastroenteroloji Öğretim Üyesi olarak görev yapmış ve 2004 yılında doçentlik unvanını almıştır.

Genco Gençdal, Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun olan ve Ege Üniversitesi NKM Gastroenteroloji Kliniği'nde gastroenteroloji alanında yandaş ihtisasını tamamlayan bir hekimdir. Aydın Devlet Hastanesi'nde devlet zorunlu hizmet yükümlülüğünü yerine getirmiştir.

Prof Dr Murat Akyıldız, Koç Üniversitesi Hastanesi'nde görev yapmaktadır. Uzmanlık alanıyla ilgili akademik çalışmalar yapan bir hekimdir.

Prof Dr Binnur Şimşek, İç Hastalıkları Anabilim Dalı ve Gastroenterohepatoloji Bilim Dalı uzmanıdır. Uluslararası çalışmalarda görev almış ve Gastroenteroloji doçenti unvanını almıştır.

Prof Dr Mehmet Arhan ise Dahiliye – İç Hastalıkları ve Gastroenteroloji uzmanıdır.

Ahmet Erdil, Gülhane Askeri Tıp Fakültesi mezunu olan bir hekimdir. İç Hastalıkları ve Gastroenteroloji uzmanlık alanlarında eğitim almış ve uzmanlık derecelerini almıştır.

Dr Melih Gündüz, Erzincanlı bir kadın hastalıkları ve doğum uzmanıdır. Bahçelievler Hastanesi'nde görev yapmaktadır.

Tarkan Karakan, Gazi Üniversitesi Gastroenteroloji Bilim Dalı'nda öğretim üyesi olarak çalışmaktadır ve 2008 yılında "Doçent" ünvanını almıştır.

Ocak ustu demirleri nasil temizlenir?

Ruyada kustugunu gormek ne anlama gelir?

1. Konular

1. 1.284.229
  2. Mesajlar

1. 1.670.434
  3. Kullanıcılar

1. 33.198
  4. Son üye

Geri
Üst Alt