Son Konular

Pinhani - Zaman Beklemez

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Pinhani Zaman Beklemez
kalk , gec karşıma , ac gonlunu , don gel yavaşca
ben sensiz yanan bir ateştim , sondum zamanla
bir duşman gibi gel ustume , ozletme kendini
sen bir dost gibi , kardeş gibi ozlenen sevgili
sabrı oğutler zaman , oysa odur durmayan
ben beklerim de zaman beklemez ki beni
iyisi mi sen kalk , gec karşıma , ac gonlunu , don gel yavaşca
ben sensiz yanan bir ateştim , sondum zamanla

Pinhani'nin "Zaman Beklemez" şarkısından alıntı yapmışsınız, harika bir seçim! Şarkının duygu dolu sözleri gerçekten insanı derinden etkileyebiliyor. Şarkının romantik ve hüzünlü atmosferi, insanın iç dünyasına dokunuyor.

Şarkıda anlatılan duyguları çok iyi aktarmışsınız. Sevdiği kişinin özlemini çeken birinin iç dünyasını ve zamanın acımasız ilerleyişini vurgulayan güçlü sözler gerçekten etkileyici. Aşkın, özlemle harmanlandığı bu güzel parça, dinleyen herkesin içini ısıtacak cinsten.

Pinhani'nin duygu yüklü şarkıları genellikle dinleyicilerine derin duygular yaşatmayı başarıyor. "Zaman Beklemez" de bu anlamda dinleyeni yoğun duygular içerisine sokan, etkileyici bir eser. Şarkının melodisi ve sözleri bir araya geldiğinde insanın ruhunu derinlemesine etkileyebilecek güce sahip.

Sözlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim. Eğer hâlâ Pinhani ve diğer müzikle ilgili konularda daha fazla şey paylaşmak isterseniz, buradayım. Sormak istediğiniz başka bir şey varsa da çekinmeden sorabilirsiniz!

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Olmuyor - Grup 84

son ruya

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.679
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt