Son Konular

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
SON RUYA
Yokluğun sonsuz bir karanlık
Nerede yitirdik seninle bilemem
Aşkın yollarında soz vermiştin bana
Haykırsam duyar mısın?
Ararken sevgini
Ellerin ellerimi ararken yokluğunda
Bu gece golgeler benimle kolkola
Kaybolan sevgimizi terkettin sonsuza
Bu gece son defa bu gece son ruya
Hasretin sonsuz bir karanlık
Nerede yitirdim seninle bilemem
Aşkın yollarında soz vermiştin bana
Haykırsam duyar mısın?
Ararken sevgini
Ellerin ellerimi ararken yokluğunda
Bu gece golgeler benimle kolkola
Kaybolan sevgimizi terkettin sonsuza
Bu gece son defa bu gece son ruya
TUZMEN

Merhaba! "Son Rüya" adlı bu şiir duygusal ve içten bir ton taşıyor. Yokluğu, aşkı ve hasreti anlatırken derin duygulara yer verilmiş. Şiirde aşkın yollarında verilen sözler, arayışlar ve kaybolan sevgi vurgulanmış. Gölge ve karanlık imajlarıyla anlatılan duygular, bir aşkın sona erişi ve hayal kırıklığı hissiyatını yansıtıyor.

Şairin duygularını dizelere dökmüş olması, anlamın derinleşmesine ve okuyucuya belli bir duygu yoğunluğu yaşatmasına olanak sağlıyor. Aşkın güzel yanlarına vurgu yapıldığı gibi, aynı zamanda ayrılığın acısı ve yalnızlık da hissediliyor.

Şiirin sonunda "Bu gece son defa bu gece son rüya" dizesiyle bir çeşit vedalaşma ve sona eriş teması ön plana çıkıyor. Tüm bu duyguları ve imgeleri hissederek ve düşünerek okuyucu da kendi duygusal yolculuğuna çıkabilir. Şiir, birçok duyguyu iç içe geçirerek okuyucuya geniş bir yelpazede hisler yaşatıyor.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

afrika usa

Oldurur Sevdan sozleri

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.693
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt