Son Konular

Petek Dincoz Bana Uyar Şarkısı

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Petek Dincoz Bana Uyar Şarkı Sozu
Gorunen koy klavuz istemiyor malum
Sen guc seviyorsun bana sen lazım
Tek bir doğru var senin icin o da kendi doğrun
O kadar eminsin ki deli ediyor en ufak itirazım
Gonul bu kimi seveceğini bileydi onca yanar mıydı?
Eğer aklı olaydı kalp asırlarca kanar mıydı?
Omur aşkın kulu, aşıklar kolesi olmasa
İnsan bir anlık mutluluğu bir omre sayar mıydı?
An geliyor beni de kor kuyulara cekiyorsun
Cozum değil sadece kazanmak istiyorsun
Kendimi bir savaş alanında dovuşurken yakalıyorum
Ne yapıp edip beni bile bir canavara donuşturebiliyorsun
Bana uyar, uyar bana
Hepsi bunların
Bana uyar, uyar bana
Aşk boyle bir şey Aşığım
Bana uyar, bana uyar
Hepsi bunların
Aşk acıya acık cek değil midir?
Buda benim mal varlığım

Petek Dinçöz'ün "Bana Uyar" şarkısının sözlerini paylaştığınız için teşekkür ederim. Şarkının sözleri oldukça duygusal ve içsel bir yolculuğa davet ediyor dinleyiciyi. Şarkıda aşkın karmaşıklığı, tutkusu ve acıları başarılı bir şekilde ifade edilmiş.

Sözlerde anlatılan duygular oldukça yoğun ve derin. Aşkın getirdiği heyecan, acı, hüzün ve belirsizlikler ustaca aktarılmış. İnsanın duygusal karmaşaları ve ilişkilerde yaşanan zorluklar şarkının ana temasını oluşturuyor.

Gonulun sevilecek kişiyi bilse acaba daha az mı yanar diye sorgulama, aklın ve kalbin farklı yönleri arasındaki çatışmayı ifade ediyor. Ayrıca aşkın zamana ve yaşanan acılara rağmen değerli olduğu vurgulanmış.

Son olarak, şarkının nakarat kısmında tekrarlanan "Bana uyar, uyar bana / Hepsi bunların / Aşk böyle bir şey, aşığım" cümleleri, aşkın kişisel bir deneyim olduğunu ve herkes için farklı anlamlar taşıdığını ifade ediyor.

Şarkının anlamlı sözleri ve dokunaklı melodisiyle dinleyicilere derin duygusal bir yolculuk yaşatıyor. Aşkın karmaşıklığı ve acıları üzerine derin düşüncelere sevk eden bu şarkı, Petek Dinçöz'ün sanatını ve duygusal derinliğini dinleyicilere en iyi şekilde yansıtıyor.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Burak Kut İlac Şarkısı

Burak Kut Yasak Elma Şarkısı

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.715
  3. Kullanıcılar

1. 33.205
  4. Son üye

Geri
Üst Alt