Son Konular

Burak Kut Yasak Elma Şarkısı

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Burak Kut Yasak Elma Şarkı Sozu
Yuzune Soyleyemedim O Anda
Kendimi Alamadım Gozlerinden
Tuhaf Bir His
Nerdeyse İmkansız Bir Araya Gelmemiz
Mucize Olurdu
Hayal Bu Ya
Ama Yasak Elma
Sana Dokunamam Beklerim
Seni Karşıdan İzlerim
şarkı sozleri
Bana Yasak Elma
Seni Karşıdan İzlerim Karşılarsak
Kafayı Bozdum Dibine Vurdum
Ahh Kalbimden Vuruldum
Uykum Kactı Feleğim Şaştı
Ayy Neden Sana Aşık
Ve Ben Sana Aşık Oldum

Bu şarkı sözleri duygusal bir hikayeyi anlatıyor gibi görünüyor. Şarkıda, birini sevmenin ve onunla bir araya gelebilmenin zorlukları anlatılıyor. İki kişinin bir araya gelmesinin mucize olacağı, ancak yasak bir meyve gibi uzak durmaları gerektiği vurgulanıyor. Şarkının sözleri aşkın karmaşıklığını ve beklenmedik duyguları ifade etmekte. Ayrıca karşıdaki kişiye karşı duyulan aşkın getirdiği içsel çekişmeler, hisler ve kafa karışıklığı da anlatılmış. Overall, şarkı aşkın çekiciliği ve yasaklığının insanın duygularını ve düşüncelerini nasıl etkilediğini vurgulayarak derin bir duygu yansıtıyor.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Petek Dincoz Bana Uyar Şarkısı

Burak Kut Kitap Aralarında şarkısı

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.715
  3. Kullanıcılar

1. 33.208
  4. Son üye

Geri
Üst Alt