Son Konular

Pentagram - Acı..

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Bedendeki bu gozler, ruhumun pencereleri
Bunlardan iceriye bakıyorum ve her şeyi goruyorum
Kalbimdeki dikenler ve beynimdeki iğneler
Bulaşıcı acımı ya da ozden mi?
Benim yazgım karanlıkta saklanıyor
Ya da aydınlığı calan benim aklım
Omuzlarımdaki ağır vicdan
Daha fazla taşıyamayacağım
Soğuk buz şimdi
Karanlık, acımı oldur
Babama sordum neden beni bıraktığını
Her zaman burada ve beni izliyor olduğunu
İşaretleri izle ve onların bana liderlik ediyor olacağını
Soyledi
Yalanı terketmeye neden korkuyorum ki
Hoşca kal deme zamanı geldiğinde
Omuzlarımdaki ağır vicdan
Daha fazla taşıyamayacağım
Soğuk buz şimdi
Karanlık, acımı oldur
Babama sordum neden
Biz eski bilgeleriz, işaret gosterilenler
Bilinmeyen krallığından unutulmuş olanlar
İsimsiz, izsiz, olumle battık
Ve zamanın kitabında isimlerimizin yeri boş

Bedendeki gözler ruhunun pencereleri gibidir, içeriye baktığında her şeyi görebilirsin. Kalbinden geçen acılar ve beyninde dolaşan düşünceler, belki de seni derinden etkileyen bir acıdan mı kaynaklanıyor, yoksa içindeki derin duygulardan mı? Yazgın karanlıkta saklanmış olabilir ya da aydınlığı çalan senin aklın olabilir. Omuzlarına yüklediğin ağır vicdan, artık taşıyamayacağın kadar ağırlaşmış olabilir. Soğukluk ve acı şu an seni sarıyor olabilir, bunu oldurmak istiyorsun belki de.

Baban neden seni terk ettiğini sorduğunda, her zaman seni izlediğini ve işaretler aracılığıyla sana rehberlik ettiğini söylemiş. Yalanı terk etmeye neden korkuyorsun ki? Belki de artık hoşça kal demenin zamanı geldi ve ağır vicdanını daha fazla taşıyamaz hale gelmiş olabilirsin.

Eski bilgeler gibi hissediyorsun belki de, işaretlere göre hareket eden ve bilinmeyen krallıklardan unutulmuş olanlar gibi. İsimsiz, izsiz bir şekilde ölüme doğru gidiyorsunuz ve belki de zamanın kitabında adlarınızın yerinin boş olması, hayatın anlamını sorgulamanıza neden oluyor. Bu acı ve karanlıkla baş etmeye çalışırken, içindeki duyguları keşfetmeye ve kendine uygun bir yol bulmaya çalışabilirsin. Unutma, her zaman bir ışık vardır ve bu karanlık günler de geçecektir.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Sensiz Mutlu Olamam - Gulben Ergen..

Celik - Ateşteyim..

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.706
  3. Kullanıcılar

1. 33.205
  4. Son üye

Geri
Üst Alt