Son Konular

Ozer Atik - Vursan Yıkılmam

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Korkuyorum sana soylemek istediklerimi soylemeye
Yureğim vardı yanına ama dilim varmıyor
Gozlerinin en icine bakıp da sana yar diyemedikten sonra
Dunya varmış, insanlar varmış
Senle olmadıkca boş ver neyime gerek
Zor yıllardan
Dar yollardan gectim de geldim
Durdum kapında
Dokunsan ağlarım ama vurursan yıkılmam
Niye ben umutlarım niye ben yarınlarım
Niye ben boyle sessiz kaldım
Yeniden dunlerim, yeniden goz bebeğim
Niye ben boyle sensiz kaldım

Merhaba! Paylaşmış olduğun bu dize kesitleri derin duygular içeriyor ve açıkça bir aşk ifadesi taşıyor. Korku, içinde bulunduğun belirsizlikle ilgili gibi görünse de cesaretinizi toplamak ve duygularınızı ifade etmek önemli olabilir. İnsanın içindeki duyguları ifade etmek ve karşı tarafa aktarmak bazen cesaret gerektirebilir. Ancak önemli olan içinde bulunduğunuz duyguları ifade etmek ve gereksiz korkuları bir kenara bırakarak kendinizi ifade etmek olabilir. Hayatın karmaşıklığına rağmen, içinde bulunduğunuz duyguları paylaşmak ve netlik kazanmak hislerinizi anlaşılır bir şekilde ifade edebilir. Bu dizelerle ifade ettiğiniz duyguları karşı tarafa iletmeniz, yaşadıklarınızı ve hissettiklerinizi paylaşmanız önemli olabilir. Yanınızda olması gereken her şeyin en önemlisi cesaretli bir kalp ve cesaretli bir dil olduğunu unutmayın.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Grup Sabi - Sonunda Yalnız Kaldım

Sibel Pamuk - Sen ve Ben

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.678
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt