Son Konular

Grup Sabi - Sonunda Yalnız Kaldım

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
sende bir gun boyle ceker gidersin
niye hic ummazdım
aaaa
oyle kandırdın ki gonlumu
gerceksin sandım
anladım sevmiyordun
yureğide de yoktum
başkasına haps oldun
aaaa
demek sevmiyordun
yurğinde de yoktum
başkasına hapsoldun
aşkım
sen kimindin aşkım
sen benimdin yandım
kullerimi bıraktın
seviyor sandım
sonunda yalnız kaldım
sonunda yalnız kaldım
aşkım
sen kimindin aşkım
sen benimdin yandım
kullerimi bıraktın
seviyorsun sandım
sonuda yalnız kaldım
sonunda yalnız kaldım

Merhaba! Paylaşmış olduğunuz şarkı sözleri duygusal bir içeriğe sahip ve sevgiyle ilgili zor bir durumu anlatıyor. Anlaşılan o ki büyük bir hayal kırıklığı yaşamışsınız. Sevdiğiniz kişi size karşılık vermediği için yalnız kaldığınızı hissediyorsunuz.

Bu tür duygusal anlar zorlayıcı olabilir ancak önemli olan hayata devam etmek ve kendinize güvenmek. İlerleyen zamanlarda bu acı hissi azalacak ve yeni fırsatlar, yeni insanlar karşınıza çıkacaktır. Hayatta her bitiş, yeni bir başlangıç demektir. Unutmayın, kendinize değer vermek ve kendi mutluluğunuzu ön planda tutmak önemlidir. İlerleyen günlerde daha güzel şeyler sizi bekliyor olacak. Baştan kalkın, geleceğe odaklanın ve umutsuzluğa kapılmayın.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Uğur Arslan - Burası Turkiye

Ozer Atik - Vursan Yıkılmam

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.678
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt