Modoratör
Efsanevi Üye
Oyun dosyaları hangi programla açılır?
GAME Dosyanızı File Magic ile Açın İkili dosyalar genellikle belirli programlarda açılmalıdır, ancak her şey için File Magic'i kullanabilirsiniz. File Magic gibi evrensel yazılım görüntüleyicileri, dosyanın formatına bağlı olarak çeşitli dosya türleri açabilir. File Store'dan şimdi Microsoft Store'dan indirin!
Bilgisayarda açılmayan dosya nasıl açılır?
Bilgisayarda açılmayan dosya nasıl açılır?
Öncelikle söz konusu dosyayı virüslere karşı tarayarak temiz olduğundan emin olun. Dosyaya çift tıkladığınızda ekrana Windows'un dosyayı açamadığına dair bir kutucuk gelecek. Bu kutucukta "doğru programı bulmak için bir web hizmeti kullan" seçeneğini işaretleyin ve Tamam'a tıklayın.
Pak dosyasını hangi program açar?
Pak dosyasını hangi program açar?
PAK dosyalarını açmak için bilgisayarınıza çeşitli programlar indirerek yükleyebilirsiniz. Bunlardan bazıları ise; QuArK, Sprite Explorer, Wally, DePacker ve Pak Explorer olarak sıralanabilir.
Oyun ISO dosyası nasıl açılır?
WinRAR ile ISO dosyası açma:
- Adım #1: WinRAR'ı bilgisayarınıza kurun.
- Adım #2: WinRAR'ı kurarken desteklenen dosya türlerinde ISO'yu işaretlemeyi unutmayın.
- Adım #3: ISO dosyasına sağ tıklayın.
- Adım #4: Birlikte Aç kısmına gelin.
- Adım #5: Açılan kısımda WinRAR'ı seçin.
ISO dosyasını nasıl yüklerim?
ISO dosyasını nasıl yüklerim?
Yöntem 1 / 2: Bilgisayarına yüklemek istediğin ISO disk görüntüsünü bul, ardından dosyayı içeren klasörü aç. Yüklemek istediğin ISO dosyasına sağ tıkla. Açılır bir menüde sağ tık seçenekleri açılır. Sağ tık menüsündeki Bağla'ya tıkla.
Oyun dosyasının uzantısı nedir?
Oyun dosyasının uzantısı nedir?
En İyi Oyun Dosya Uzantıları
Dosya Uzantısı | Toplam Dosya Sayısı | En Eski Dosya (Tarih)
SAV | 662 | SOFTWARE.SAV (11/02/2006)
FXH | 14 | Common.fxh (11/02/2006)
CTY | 10 | VSTProf.cty (01/21/2008)
TABLE | 3 | sidubm.table (03/18/2017)