Son Konular

Otobus Karti Vizesi Nasil Yapilir?

ZeberusZeberus is verified member.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Webmaster
Puan 113
Çözümler 4

Otobüs Kartı Vizesi Nasıl Yapılır?

DOLUM CİHAZLARINDAN VİZE İŞLEMİ YAPILABİLECEK İndirimli öğrenci seyahat kartları için YÖKSİS ve MEBSİS web servisi aracılığı ile Kentkart otomatik dolum cihazları ve dolum noktalarından bakiye yüklemesi esnasında öğrenci belgesi ibraz etmeden otomatik olarak vize işlemi yapılabiliyor.

Bu kart vize ne kadar?

5- Yıllık Vize İşlem Ücretleri: 25,00 TL'dir. 6- Belirlenen toplu taşıma bilet fiyatlarına K.D.V. dahildir.
Kent Kart Güncelleme Nasıl Yapılır?
KENT KARTIMI NASIL DEĞİŞTİRİLİR? Eski kartlarını değiştirmek isteyen yolcuların kimlik bilgileri, eski kent kart ve 1 adet vesikalık fotoğraf ile birlikte Aziziye Mahallesinde bulunan Düzce Ulaşım Garaj Amirliğine ve Düzce Belediyesi Konuralp ek hizmet binasına giderek müracaat etmeleri yeterli olacak.

Bursa Vizematik nerede var?

BURSA – Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin ulaşım şirketi BURULAŞ'ın mühendisleri tarafından yazılımı yapılan vizematik, BursaRay Şehreküstü İstasyonu'nda hizmete sunuldu. BURULAŞ tarafından vatandaşların kullanımına sunulan vizematik, vize işlemlerini en fazla 7 saniyede tamamlayacak.

Otobüs kartı vizesi için ne gerekli?

Vize işlemleri için gerekli evraklar ise şu şekilde açıklandı: "2020-2021 eğitim – öğretim yılına ait öğrenci belgesi (E-Devletten alınan öğrenci belgesi ve 2020-2021 eğitim-öğretim dönemine ait bandrollü öğrenci kimlik kartı öğrenci belgesi yerine geçmektedir.) Son 6 ay içinde çekilmiş 1 adet vesikalık fotoğraf.
Otobüs kartı vizesi nedir?
Bu güncellemenin bir diğer adı 'vize işlemi'dir. Kartın güncelleme işlemini son vize tarihinin 1 ay öncesi itibarıyla son vize tarihine dek gerçekleştirebilirsiniz. Kartın son vize tarihinden evvel güncelleme işlemi yapılmazsa bloke olacaktır ya da tam tarifeye geçecektir.
Vize yapılacak kartın makinenin kart bölümüne takılmasından sonra cihazın ilgili kurumu otomatik olarak sorguladığını anlatan Güvercin, "Kart otomatik olarak veri tabanı sorgusu yapıyor. Sorgulama tamamlandıktan sonra vize ücretini istiyor. Ücretin para bölümüne verilmesiyle de işlem tamamlanıyor.
Öğrenciler vize işlemlerini gerçekleştirebilmek için o yıla ait güncel öğrenim belgelerini ve öğrenci kartlarını Seyahat Kartları Büroları'na ibraz ediyorlar. Öğretmen kartlarının vize işlemi YÖKSİS ve MEBSİS gibi web servis veya kurumlardan gelen resmi yazılar aracılığı ile yapılıyor.
Bursa Vizematik nasıl yapılır?

Pucca nin anlami nedir?

Marsli izlenir mi?

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.678
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt