- Web sitesi
- forumdaslar.com
- Tuttuğu Takım
-
Beşiktaş
- Meslek
- Webmaster
- @FORUMDASLAR
Pucca nın anlamı nedir?
Hiperaktif,sevgi taşan kız (pucca) ve aksi,nevrotik sevgilisi (garu) ve onların küçük,komik aşk hikayesi etrafında dönen çizgifilm.Uzakdoğu tipik kadın erkek hikayesi resmedilmiştir.Erkeği mutlu etmek icin uğraşan, görmeyen,duymayan sadece gülümseyen dişi ve ciddiyet taşan,pek pas vermeyen,aksi erkek karakterleri çok …
Pucca kaç yaşında?
34 yaşında (3 Haziran 1987)PuCCa / Yaş
Pucca kaç kardeş?
Merve IşıkPuCCa / Kardeşleri
Pucca nın kaç kitabı var?
Pucca Günlük 7 Kitap Set (Peki Ya Şimdi)
Pınar Karagöz kimdir?
Pucca'nın asıl ismi Pınar Karagöz'dür. Pucca, 3 Haziran 1987 İzmir Karşıyaka'da doğdu. Karşıyaka Kız Lisesi'nden mezun olan Pucca, üniversiteyi Ankara'da okudu. Önce radyo televizyon sinema, ardından da gazetecilik bölümü okuyarak iki üniversite bitirdi.
Serhat Osman Karagöz kimdir?
bu aralar trt'de yayınlanan kızıl elma dizisinde kendisini izlediğimiz başarılı oyuncudur. ayrıca kendisi eğlenceli vine'lar çeken bir vine fenomenidir. öyle bir geçer zaman ki dizisinde soner'in kardeşi karakterine can vermiş başarılı oyuncu. (dizideki adı hatrıma gelmiyor şuanda.)
Pucca nın kitabındaki Ankaralı kim?
Gerçek kimliği açıklandı. İşte o ayrıntılar… Eski sevgilisini rezil etmek için açtığı blogu ve Twitter hesabıyla meşhur olan Pucca, ilk kez gerçek kimliği Selen Işık olarak karşımıza çıktı.
Pucca hangi üniversite mezunu?
Pucca'nın asıl ismi Selen Pınar Işık. 3 Haziran 1987 İzmir Karşıyaka doğumlu. Karşıyaka Kız Lisesi'nden mezun olan Pucca Üniversiteyi Ankarada okudu. Önce Radyo Televizyon Sinema ardından da Gazetecilik'le iki üniversite bitirdi.
Pucca nın kardeşi kim?
Pucca nasıl zayıfladı?
Izgara köfte yiyorsun ama diğerlerinden daha düşük kalorili, kalorilerini yok ediyorlarmış. Akupunktur iğnelerini de taktım kulağıma, doktor kontrolunde gayet güzel zayıfladım.
Pucca Günlük ne anlatıyor?
Aşka dair düşüncelerini ve nasıl bir aşk istediğine de değinen Pucca aynı zamanda kitabında birçok anısına da yer veriyor. Mizahi anlatımı ve açık sözlülüğü ile dikkat çeken Küçük Aptalın Büyük Dünyası Pucca Günlük kitabı sıkılmadan okuyabileceğiniz bir romantik roman.
Pucca Erik sevgilisi kim?
Ceri Levis, bir Twitter ünlüsü, üstelik bir başka Twitter ünlüsü Pucca'nın sevgilisi. Neden Jerry Lewis? Ceri Levis: Bayılırım Jerry Lewis'e. Dean Martin ile filmlerini izlerdim hep.
Serhat Osman Karagöz Pucca boşandı mı?
Pucca, ayrıldığı eşi Serhat Osman Karagöz'e 14 Şubat Sevgililer Günü için "Çok şükür iyi ki seni boşamışım" notlu çelenk gönderdi. Karagöz yanıt olarak sosyal medya hesabından, "Tamam da çelenk de göndermezsin be. Öldüm sandım. Mahalle cenazem var sandı" ifadesine yer verdi.
Zodyakli kaç yaşında?
3 Haziran 1987 İzmir Karşıyaka doğumludur. Asıl ismi Selen Pınar Işıklı'dır. Karşıyaka kız lisesinden mezun olduktan sonra Ankara'da Radyo Televizyon ve Sinema bölümü bitirmiş ardından da Gazetecilik okumuştur. Pucca hakkında merak edilenleri derledik..
Serhat Osman Karagöz kimdir nerelidir?
Serhat Osman Karagöz, 04 Aralık 1988 tarihinde dünyaya geldi. Pera Güzel Sanatlar Lisesi öğreniminin ardından İstanbul Güzel Sanatlar Konservatuarından mezun olduktan osnra Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde tiyatro eğitimi aldı. Tiyatro Kılçık ve Tiyatro Beyoğlu'nda çalıştı. BKM'de oyunculuk yaptı.