Son Konular

Other words ne demek?

ZeberusZeberus is verified member.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Webmaster
Puan 113
Çözümler 4

Other words ne demek?

other words teriminin İngilizce Türkçe sözlükte anlamı Başka bir ifadeyle, iyi bir eş oldu. – In other words, she became a good wife. Başka bir deyişle, onunla çalışmayı sevmiyorum. – In other words, I don't like to work with him. Büyükannem biraz ağır işitir. Yani hafifçe sağırdır. – My grandmother is hard of hearing.

Vocabulary türkçesi ne demek?

Vocabulary, ilk anlam olarak 'kelime hazinesi' anlamına gelir. Bir kelime bütününe işaret etmek istediğimiz zaman vocabulary kelimesini kullanırız. Bunun yanında vocabulary kelimesi 'sözcük hazinesi' ve 'söz dağarcığı' anlamlarına da gelmektedir.

Synonyms ne demek Google Çeviri?

Synonyms ne demek Google Çeviri?
synonym n. eşanlamlı sözcük, anlamdaş sözcük, sinonim i.

Comparative ne demek?

Comparative ne demek?
Comparatives Kullanımı Compare kelimesi karşılaştırmak anlamına gelir. Comparative adjectives ise 'karşılaştırma sıfatları' olarak tanımlanır. Karşılaştırma sıfatları; birden fazla kişiyi, nesneyi, hayvanı kısacası herhangi birden azla şeyi kıyaslamak, karşılaştırmak ve mukayese etmek amacı ile kullanılırlar.

Superlative ne demek örnekler?

Comparative konusunda "daha" kelimesini kullanmanız gerekirken superlative'de "en" kelimesini kullanmanız gerekir. Bu yüzden üstünlük belirtmek için kullanılır. Örneğin, My mother is the most beautiful women in the world.

Comparative ve superlative ne demek?

En basit haliyle comparative daha iyi, daha hızlı, daha sıcak gibi sıfatların daha almış hallerine denir. Superlative ise sıfatların en iyi, en hızlı, en sıcak gibi en almış hallerine verilen isimdir. Bu derse geçmeden önce İngilizce Sıfatlar (Adjectives) – Örnekler, Cümleler, Listeler dersini bitirin.

Bekliyorum ingilizce nasıl yazılır?

Bekliyorum ingilizce nasıl yazılır?
"seni bekliyorum…" teriminin diğer terimlerle kazandığı İngilizce Türkçe Sözlükte anlamları : 2 sonuç I am waiting for you expr. I'm waiting for you expr.

Let's Take some photos ne demek?

Let's Take some photos ne demek?
Let's take a photo. Hadi bir fotoğraf çekelim.

"Other words" ifadesi, bir cümlede ya da anlatıda daha önce söylenenleri tekrar ifade etmek için kullanılan bir deyimdir. Genellikle önceki bir ifadeyi yeniden açıklarken ya da farklı bir şekilde ifade etmek istediğimizde kullanılır. Örneğin, "In other words, she became a good wife." ifadesiyle "Başka bir ifadeyle, iyi bir eş oldu." anlamı verilebilir.

"Vocabulary" kelimesi Türkçe'de "kelime hazinesi" anlamına gelmektedir. Bu kelime genellikle bir dilde sahip olunan toplam kelime bilgisini ifade etmek için kullanılır. Aynı zamanda "sözcük hazinesi" veya "söz dağarcığı" anlamlarına da gelebilir.

"Synonyms" kelimesi Türkçe'de "eşanlamlı sözcük" anlamına gelir. Yani aynı veya benzer anlamı taşıyan farklı kelimeler için kullanılır. Örneğin, "happy" kelimesi için "joyful" ya da "delighted" gibi kelimeler "synonyms" olarak ifade edilebilir.

"Comparative" kelimesi "karşılaştırmalı" anlamına gelir. "Comparative adjectives" ise karşılaştırma sıfatları olarak tanımlanır ve bir şeyin diğerinden daha fazla veya daha az olduğunu belirtmek için kullanılır. Örneğin, "This book is more interesting than that one." cümlesinde "more interesting" ifadesi karşılaştırma sıfatıdır.

"Superlative" ise "üstün" veya "en üst" anlamına gelir. Sıfatların en yüksek seviyede, diğerlerinden daha fazla veya daha az olması durumunu ifade eder. Örneğin, "She is the tallest girl in the class." cümlesinde "tallest" superlative formda kullanılmıştır.

"Bekliyorum" İngilizce olarak "I am waiting" ya da "I'm waiting" şeklinde ifade edilebilir. Örneğin, "I am waiting for you" cümlesi "Seni bekliyorum" anlamına gelir.

"Let's take some photos" ifadesi ise "Hadi birkaç fotoğraf çekelim" anlamına gelir. Bu ifade genellikle fotoğraf çekmek istendiğinde diğer insanlarla birlikte kullanılır.

Samanli daglari kivrim mi?

Salvador Dali hangi sanat akimina aittir?

1. Konular

1. 1.284.227
  2. Mesajlar

1. 1.670.414
  3. Kullanıcılar

1. 33.198
  4. Son üye

Geri
Üst Alt