Editör
Efsanevi Üye
Osman Sınav yaşıyor mu?
1956 yılında Burdur'da hayata gelen Osman Sınav, Türk yapımcı, yönetmen, senarist ve reklamcıdır.
Osman Sınav memleketi neresi?
Osman Sınav memleketi neresi?
BurdurOsman Sınav / Doğum yeriBurdur, Burdur ilinin merkez ilçesidir. Akdeniz Bölgesi şehridir. Vikipedi
Osman Sınav oğlu kim?
Osman Sınav oğlu kim?
Yusuf Ömer SınavMehmet Kenan SınavOsman Sınav/Oğulları
Osman Sınav ne yapıyor?
Osman Sınav 'Üç-dört zamanda hikâye anlatmak çok kışkırtıcı geliyor' 'Deli Yürek', 'Kurtlar Vadisi' dizileriyle tanınan Osman Sınav şimdi de yapımcılığını üstlendiği 'Yalnız Kurt'la ekranda…
Osman Sınav babası kimdir?
Osman Sınav babası kimdir?
Ömer SınavOsman Sınav / Babası
Osman Sınav dizileri nelerdir?
Osman Sınav dizileri nelerdir?
Yönetmen olarak (dizi)
- Sen Anlat Karadeniz 2018-2019.
- İnadına Aşk 2015-2016.
- Kızılelma 2014.
- Kılıç Günü 2010.
- Sakarya Fırat 2009-2010.
- Alayına İsyan 2009.
- Doludizgin Yıllar 2008.
- Pars: Narkoterör 2008.
Osman Sınav'ın siyasi görüşü nedir?
Asla ırkçı değilim. Bugünkü siyasi konjonktürde siyasi partiler anlamında hiçbir yere yakın değilim. İyi bir vatansever olduğumu düşünüyorum.
Osman Sınav dizileri hangileri?
Osman Sınav dizileri hangileri?
Osman Sınav ne mezunu?
Osman Sınav ne mezunu?
1956 yılında Burdur'da doğdu.1975 yılında İstanbul Devlet Güzel Sanatlar Akademisi Resim Bölümü'nü bitiren Sınav, tekstil tasarımıyla da ilgilendiği için 1977'de aynı okulun Uygulamalı Sanatlar Yüksek Okulu Tekstil Dizaynı bölümüne kaydoldu.
Osman Sınav dizide oynuyor mu?
Osman Sınav'ın yeni dizisi 'Yalnız Kurt'un ilk bölümü 28 Ocak'ta yayınlandı. İlk bölümünü 5. Levent'teki Turkuvaz Medya Merkezi'nin Konferans Salonu'nda izledim. Diziyi izledikten sonra Osman Sınav, 'Yalnız Kurt'a dair sorulara yanıt verdi.
Yönetmen Osman Sınav kaç yaşında?
Yönetmen Osman Sınav kaç yaşında?
66 yaşında (1956)Osman Sınav / Yaş
Osman Sınav'ın yeni dizisi var mı?
Osman Sınav'ın yeni dizisi var mı?
Türk televizyon tarihine Deli Yürek, Ekmek Teknesi, Kurtlar Vadisi gibi unutulmaz dizilerle imzasını atan Osman Sınav, dört yıl aradan sonra yeni dizisi Yalnız Kurt'u izleyiciyle buluşturmaya hazırlanıyor. Yönetmen koltuğunda M.
Osman Sınav ülkücü mü?
Gençliğimde ülkücüydüm. O değerler benim için hala kıymetlidir ama 12 Eylül 1980 sabahından sonra hiçbir dernek ya da partiye mensup olmadım.
Osman Sınav yazar mı?
Osman Sınav yazar mı?
Metin yazarlığının yanı sıra creative grup başkanlığı görevini de yürüten Sınav, 1984 yılında Sinegraf Film Yapım/Yönetim Ltd. Şti.ni kurdu. Yazdığı 500'e yakın reklam filmi ve kampanyayla uzun soluklu reklamcılık tecrübesine 1987'de son noktayı koyan Sınav, artık sadece sinema projeleri üzerine yoğunlaşmak istiyordu.
Osman Sınav Diziden neden ayrıldı?
Osman Sınav Diziden neden ayrıldı?
Mafya ve derin devlet ekseninde gelişen ilişkiler üzerine kurulu olan dizinin yönetmenliğini başka projelerle ilgilenmek için bıraktığını söylemiştir.
Osman Sınav yönetmen kimdir?
Osman Sınav, 1956, Burdur, Türk yapımcı, yönetmen, senarist ve reklamcıdır. 1956 yılında Burdur'da doğdu.1975 yılında İstanbul Devlet Güzel Sanatlar Akademisi Resim Bölümü'nü bitiren Sınav, tekstil tasarımıyla da ilgilendiği için 1977'de aynı okulun Uygulamalı Sanatlar Yüksek Okulu Tekstil Dizaynı bölümüne kaydoldu.
Kurtlar Vadisini kim yaptı?
Kurtlar Vadisini kim yaptı?
Dizi ilk üç sezon Show TV'de yayımlanmıştır….Kurtlar Vadisi (dizi)
Kurtlar Vadisi
Bölüm sayısı | 97 (bölümleri listesi)
Yapım
Yapımcı | Osman Sınav (2003-2004) Raci Şaşmaz (2004-2005)
Osman Sinav ste ne demek?
Osman Sinav ste ne demek?
Osman Sınav Türk yapımcı, yönetmen, senarist ve reklamcıdır. 2012 yılında özel bir törenle, MSGSÜ sinema ve televizyon bölümünden mezun oldu. İşte ayrıntılar. "Günün manşetlerini ve en çok okunan haberlerini her sabah e-postanızdan takip etmek için Habertürk bültene üye olun."