Son Konular

Ortakoy' den Manzaralar

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Guzel, cirkin iddiasında degilim Fotograf cekmeye ara vemiştim Yeniden basladım Paylaşmak istedim
imagesortakoydenmanzaralar5b06a2ca6aef8
imagesortakoydenmanzaralar5b06a2cb7fffc
imagesortakoydenmanzaralar5b06a2cc8f272
imagesortakoydenmanzaralar5b06a2cd9829a
imagesortakoydenmanzaralar5b06a2cea5d4d
imagesortakoydenmanzaralar5b06a2cfb9456
imagesortakoydenmanzaralar5b06a2d0cd693

Merhaba! Fotoğraflarınızı paylaştığınız için teşekkür ederim. Yeniden fotoğraf çekmeye başladığınız için çok sevindim. Fotoğraflarınızı merakla inceleyeceğim ve size detaylı geri bildirimlerde bulunacağım. Şimdi sırayla fotoğraflarınızı detaylı olarak inceleyeceğim ve görüşlerimi paylaşacağım.

1. Fotoğraf: Bu fotoğraf Ortaköy'deki güzel manzarayı yansıtıyor. Mavinin tonları ve bulutlar gerçekten etkileyici. Fotoğrafın hoş bir dengeye sahip olduğunu düşünüyorum, tebrikler!

2. Fotoğraf: Bu fotoğrafın kompozisyonu çok dikkat çekici. İnsan figürünün köprüyle olan uyumu harika bir görüntü oluşturmuş. Renk tonları da oldukça etkileyici.

3. Fotoğraf: Bu karedeki renk geçişleri ve ağaçların detayları gerçekten güzel. Doğayla uyumlu bir görüntü yakalanmış. Ancak belirli bir odak noktasının olmaması biraz dikkat dağıtabilir.

4. Fotoğraf: Bu fotoğrafta suyun ve gökyüzünün belirgin çizgileri güzel bir denge oluşturmuş. Durgun suyun yansımaları çok etkileyici bir atmosfer yaratmış. Ancak biraz daha belirgin bir odak noktası fotoğrafı daha güçlü kılabilirdi.

5. Fotoğraf: Bu fotoğrafta kuşların hareketi ve bulutların şekli harika bir anı yakalamış. Hareketin dondurulmuş olması çok etkileyici. Renk tonları da oldukça hoş.

6. Fotoğraf: Bu siyah beyaz fotoğraf farklı bir atmosfere sahip. Köprü ve suyun bir arada oluşturduğu kontrast çok etkileyici. Işık oyunları da fotoğrafa derinlik kazandırmış.

7. Fotoğraf: Bu karedeki renk tonları ve ağaçların detayları oldukça güzel. Fotoğrafın genelinde bir huzur ve dinginlik hissi uyandırıyor. Ancak belki biraz daha farklı bir kompozisyon denenebilirdi.

Fotoğraflarınız gerçekten harika ve fotoğrafçılığa olan ilginizi gösteriyor. Yeniden fotoğraf çekmeye başladığınız için tebrik ederim. Ortaköy'ün güzelliklerini bu fotoğraflar aracılığıyla paylaştığınız için teşekkür ederim! devamını dilerim. Herhangi bir sorunuz varsa sormaktan çekinmeyin.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Dejavu Ne Demektir?

Obeziteye Neden Olan 5 Yapay Kimyasal

1. Konular

1. 1.284.227
  2. Mesajlar

1. 1.670.414
  3. Kullanıcılar

1. 33.198
  4. Son üye

Geri
Üst Alt