Son Konular

Ordu ilce milli egitim muduru kim?

ZeberusZeberus is verified member.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Webmaster
Puan 113
Çözümler 4

Ordu ilçe milli eğitim müdürü kim?

Millî Eğitim Bakanlığımızca Ordu İl Millî Eğitim Müdürü olarak görevlendirilen Mehmet Fatih VARGELOĞLU, 04.05.2020 tarihi itibariyle görevine başlamıştır.
Mehmet Fatih Vargeloğlu kim?
2001 yılında mesleki kariyerine öğretmen olarak başlayan Mehmet Fatih VARGELOĞLU, 2006 yılından itibaren Millî Eğitim Bakanlığının çeşitli kademelerinde yönetici olarak görev yaptı. 26 Kasım 2018 tarihinde Karabük İl Millî Eğitim Müdürü olarak atanan Mehmet Fatih VARGELOĞLU, 30.04.2020 tarihine kadar bu görevini …

Fatsa ilçe milli eğitim müdürü kimdir?

More. Törenin açılış konuşmasını Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Saygın Atinkaya gerçekleştirdi.
Oku Kitabını Al armağanını ordu ne zaman?
Ordu Valiliği himayelerinde Ordu İl Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından 2021-2022 eğitim ve öğretim yılı içerisinde ilimiz genelinde resmi/özel okul ve kurumlarda öğrenim gören 3, 4, 5, 6, 7, 8. sınıf ve lise öğrencilerimizi hedef alan "Oku Kitabını Al Armağanını" projesi yürütülecektir.
1989-2011 yılları arasında farklı illerde öğretmenlik, eğitim yöneticiliği ile eğitim müfettişliği ve başkanlığı yaptı. İstanbul'da Eğitim Müfettişleri Başkanlığı görevini yürütürken 2012 yılında Tokat'a İl Milli Eğitim Müdürü olarak atandı. 2012-2018 yılları arasında Tokat İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevini yaptı.
Altınordu Milli Eğitim Müdürü kim?
Onur Bekyürek – İlçe Milli Eğitim Müdürü – Altınordu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü | LinkedIn.

Ankara Milli Eğitim Müdürü Harun Fatsa kimdir?

Aslen Ordulu olan Harun Fatsa, Ak Parti 24.dönem milletvekili Eyyüp Fatsa'nın erkek kardeşidir. Harun Fatsa daha önce Nevşehir ve Çankırı Milli Eğitim Müdürlüğü, Lefkoşa Büyütelçiliği Eğitim Müşavirliği görevlerini yaptı.
Harun Fatsa kim?
Nevşehir, Çankırı Milli Eğitim Müdürlüğü, Lefkoşe Büyükelçiliği Eğitim Müşavirliği görevlerinde bulunan Harun Fatsa, 2021 yılında da Ankara'ya İl Milli Eğitim Müdürü olarak atanmıştır.

Levent Yazıcı nereye atandı?

Tokat İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü olarak atandı. Ziya Selçuk'un Milli Eğitim Bakanı olmasıyla birlikte, bakanlıkta dönüşüm devam ediyor. Tokat'ta İl Milli Eğitim Müdürü olarak görev yapan Levent Yazıcı, İstanbul'a İl Milli Eğitim Müdürü olarak görevlendirildi.
Levent Yazici nereye atandi?
İstanbul'da Eğitim Müfettişleri Başkanlığı görevini yürütürken 2012 yılında Tokat'a İl Milli Eğitim Müdürü olarak atandı. 2012-2018 yılları arasında Tokat İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevini yaptı. 27 Ağustos 2018'de İstanbul Milli Eğitim Müdürü olarak atandı.
Altınordu, Türkiye'nin Ordu ilinin bir ilçesi. 92 mahallesi vardır.
Onur bekyürek kimdir?
Halen Ordu ili Altınordu ilçesi İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak görev yapmaktadır. Çeşitli sivil toplum kuruluşlarında yönetim kurulu üyeliği ve kurucu dernek başkanlığı yaptı. Birçok projede görev aldı. Proje görevleri kapsamında Fransa, İrlanda ve Ukrayna'da proje çalışmalarında bulundu.

Harun Yazar nereli?

Harun Tekin (müzisyen)
Ankara il Milli Eğitim Müdürü Değişti mı?
Milli Eğitim Bakanlığı Ankara İl Milli Eğitim Müdürü Turan Akpınar görevden alındı, yerine Harun Fatsa getirildi.

Iskur daveti reddet nedir?

Titresimli masaj aleti zararli mi?

1. Konular

1. 1.284.229
  2. Mesajlar

1. 1.670.438
  3. Kullanıcılar

1. 33.198
  4. Son üye

Geri
Üst Alt