Modoratör
Efsanevi Üye
Opti Free Lens Solüsyonu nasıl?
Zaman zaman bu ürünü kullanıyorum.Steril ve ferahlık konforunu bizlere sunuyor.Hiç bir problem yaşamadım.Gün içerisinde ve akşam lenslerimi çıkardıktan sonra gözlerimi nemlendirmek içinde kullandım.Başarılı bir ürün.İyi bir solüsyon iyi bir lens ferahlığı sağlar.Lensi taçlandırır.
Opti Free Express neye yarar?
kontakt lenslerini temizleme, durulama, nemlendirme ve saklanmasında kullanılan çok amaçlı çözeltidir.
Bio true lens solüsyonu nasıl?
Bio true lens solüsyonu nasıl?
Biotrue® çok amaçlı solüsyonla lensin her iki tarafını da 5 saniye süreyle iyice durulayınız. Temizlenmiş kontakt lensleri lens kabına yerleştirip kabı Biotrue® çok amaçlı solüsyonla doldurunuz. Lenslerin en az 4 saat solüsyonun içinde kalmasını sağlayınız. Daima taze solüsyon kullanmayı unutmayınız.
Opti free ne demek?
Opti free ne demek?
Kontakt lenslerinizin temizleme, durulama, nemlendirme ve saklanmasında kullanılan çok amaçlı çözeltidir. Kontakt lenslerinizin temizleme, durulama, nemlendirme ve saklanmasında kullanılan çok amaçlı dezenfeksiyon çözeltisidir.
Acuvue lens solüsyonu nasıl?
kuruluk yapmıyor, bulanık görmeme sebep olmuyor. her açıdan çok başarılı. tabii solüsyonlar lens seçimi ve göz yapısıyla da alakalı, ben lens olarak da acuvue oasys kullanıyorum. bu solüsyon, lens ve göz yapım için uyumluydu. memnunum ve artık zorunda kalmadıkça başka bir solüsyon kullanacağımı da sanmıyorum.
Opti Free Pure Moist nedir?
OPTI-FREE PureMoist 300 ml kontakt lens solüsyonu 16 saat boyunca olağanüstü nem sağlar. Silikon hidrojel lensler dahil tüm yumuşak kontakt lenslerin temizlenmesi, durulanması, lipid ve protein birikintilerinin önlenmesi, arındırılması ve saklanması için hepsi bir arada dezenfektan solüsyon.
Bio true lens solüsyonu göze damlatılır mı?
Bio true lens solüsyonu göze damlatılır mı?
Biotrue® nemlendirici göz damlası hızlı ve doğal nemlendirme sağlayarak çevresel faktörlerden kaynaklanan kuru göz şikayetlerinizin giderilmesine yardımcı olur. Biotrue® nemlendirici göz damlası %0.24 oranında hiyalüronik asit* içerir: Sodyum hiyalüronat gözümüzde doğal olarak bulunan bir nemlendiricidir.
Bio true lens solüsyonu ne işe yarar?
Bio true lens solüsyonu ne işe yarar?
Biotrue multi-purpose solüsyon, silikon hidrojel lenslerde, yumuşak (hidrofilik) lenslerin günlük nemlendirilmesi, temizlenmesi, arındırılması, durulanması, kimyasal dezenfeksiyonu ve saklanmasında, göz doktorları tarafından önerilen şekilde kullanılır.
Opti Free Lens Solüsyonu nedir?
Opti Free Lens Solüsyonu kontakt lenslerinizin temizleme, durulama, nemlendirme ve saklanmasında kullanılan çok amaçlı dezenfeksiyon çözeltisidir.
Acuvue solüsyon iyi mi?
Lens Solüsyonu önemli mi?
Lens Solüsyonu önemli mi?
Kullanım sırasında yanma, batma, kaşınma yapan lensler için lens solüsyonu kullanmak doğru bir çözümdür. Lens tipinize uygun, sizin için doğru olan lens solüsyonu kullandığınızda bu şikayetlerle karşılaşma olasılığınız oldukça düşüktür.
Lens solüsyonu direkt göze damlatılır mı?
Lens solüsyonu direkt göze damlatılır mı?
Cevap: Ancak prezervan içermeyen göz damlaları damlatılabilir. Diğer damlalar ancak lens gözden çıkarıldıktan sonra damlatılabilir.