- Web sitesi
- forumdaslar.com
- Tuttuğu Takım
-
Beşiktaş
- Meslek
- Webmaster
- @FORUMDASLAR
Online PowerPoint nasıl açılır?
Online PowerPoint nasıl kullanılır?
- Adım #1: Buradan Online Office internet sitesini açın.
- Adım #2: Microsoft hesap bilgilerinizle giriş yapın.
- Adım #3: Soldaki program sütunundan PowerPoint butonuna tıklayın.
- Adım #4: Yeni bir PowerPoint sunu dosyası oluşturmak için Yeni Boş Sunu seçeneğine tıklayın.
Online PowerPoint nasıl kaydedilir?
Web için PowerPoint, işinizi bulutta OneDrive otomatik olarak kaydeder….
- Internet Explorer dosya ile ne yapmak istediğinizi sorarsa, Farklı Kaydet'i tıklatın.
- Farklı Kaydet kutusunda sununuzu kaydetmek istediğiniz yeri seçin.
- Dosya adı kutusunda, (henüz vermediyseniz) dosyanıza bir ad verin ve ardından Kaydet'i tıklatın.
PowerPoint çevrimiçi olarak paylaşılır mı?
Microsoft 365 abonesiyseniz, en son Office sürümüne sahip olduğunuzdan emin olun. Sununuzu kopya veya PDF olarak göndermek için Paylaş'ı seçin. PowerPoint Sunusu veya PDF'ten birini seçin. PowerPoint, e-posta uygulamanızı açar ve dosyayı yeni bir iletiye ekler.
PowerPoint Hesabı Nasıl Açılır?
Office uygulamasını açın. Hesap ekranında Oturum Aç'a dokunun. Oturum Aç ekranında Office ile kullandığınız e-posta adresini ve parolayı yazın. Bu, Office'le ilişkilendirdiğiniz kişisel Microsoft hesabı ya da iş veya okul hesabınızla kullandığınız kullanıcı adı ve parola olabilir.
Yöntem #1: Çift monitör ile sunum yapmak:
- Adım #1: Sunum yapacağınız PowerPoint dosyasını açın.
- Adım #2: Bir Zoom toplantısına katılın ya da başlatın.
- Adım #3: Alt araç çubuğundaki yeşil renkli Share Screen butonuna tıklayın.
- Adım #4: Paylaşabileceğiniz ekranlar çıkacak.
Zoomda slayt paylaşımı nasıl yapılır?
Zoom toplantısında bir PowerPoint sunumunu ekran paylaşımı için kullanabileceğiniz üç yöntem vardır….PowerPoint Sunumunu Ekranda Paylaşma
- Sunmak istediğiniz PowerPoint dosyasını açın.
- Bir Zoom toplantısı başlatın veya katılın.
- Toplantı denetimlerinde Share Screen simgesine tıklatın .
- Powerpoint.office.com adresine gidin. Veya Office.com/signin'da oturum açın, Microsoft 365 uygulama başlatıcısı
- Yeni boş sunu'yu seçin, Son Kullanılan bir dosyayı açın veya şablonlardan birini seçin.
- Sunuyu adlandırmak için, üst kısımdaki başlığı seçin ve bir ad yazın.
Microsoft PowerPoint online nedir?
Online PowerPoint, sevilen Microsoft Office sunu hazırlama programlarından PowerPoint'i ücretsiz ve çevrimiçi olarak dilediğiniz cihazda kullanmanızı sağlayan bir Microsoft hizmetidir.
PowerPoint açılmıyor ne yapmalıyım?
Dosyaya sağ tıklayıp Özellikler'ı seçin. Özellikler iletişim kutusunda, sağ alt kısımda Engellemeyi Kaldır düğmesini arayın. Düğme varsa, Engellemeyi Kaldır'a tıklayın, Uygula'ya tıklayın ve sonra da iletişim kutusunu kapatmak için Tamam'a tıklayın. Şimdi, sunuyu açmayı bir kez daha deneyin.
PowerPoint nasıl açılır?
Kendi kendinize veya ekibinizle sunu oluşturma, paylaşma ve düzenleme hakkındaki bu hızlı yönergelerle işbirliği yapmaya başlayın. Google slaytlarınızı PowerPoint 'e dönüştürmek için dosya > Microsoft PowerPoint (. pptx) > Indirin. Sonra dosyayı PowerPoint 'te açın.
PowerPoint Tasarım fikirleri nasıl çıkar?
Deneyin!
- Bir veya birden çok resim, öğe listesi ya da tarih listesi girin. Resim eklemek için Ekle > Resimler'i seçin ve istediğiniz resmi seçin.
- İstediğiniz tasarımı seçin. Ayrıca Tasarımcı'yı bir resmi seçerek ve sonra Tasarım > Tasarım Fikirleri'ni seçerek de görüntüleyebilirsiniz.
PowerPoint'in Ücretsiz Deneme Versiyonu Nasıl İndirilir
- Kenar çubuğundaki İNDİR butonuna tıklayın.
- OFFICE'İ EDİNİN butonuna tıklayın.
- 1 AY ÜCRETSİZ DENEYİN seçeneğine tıklayın.
- Bir kez daha, 1 AY ÜCRETSİZ DENEYİN butonuna tıklayın.
- Buradan Microsoft hesabınıza giriş yapın ya da yeni bir hesap oluşturun.