Modoratör
Efsanevi Üye
Nilgün Yazıcı Kimdir?
Kariyerine 2000 yılında Anadolu Grubu'nda başlayan Yazıcı, holding oryantasyon programını takiben 2002 yılından itibaren Anadolu Efes'in Rusya operasyonlarında görev aldı ve 2008-2011 yılları arasında Tedarik Zinciri Direktörü ve İş Geliştirme Direktörü görevlerini üstlendi.
Turkcell yönetim kurulu üyesi Hüseyin Arslan kimdir?
Turkcell yönetim kurulu üyesi Hüseyin Arslan kimdir?
Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapmış olan Hüseyin Arslan ulusal ve uluslararası çok sayıda bilimsel ödül sahibi olmuştur. 2013 yılında profesörlük derecesini alan Hüseyin Arslan halen İstanbul Medipol Üniversitesi ve South Florida Üniversitesi'nde öğretim üyeliği, TÜBİTAK'ta danışmanlık görevlerini yürütmektedir.
Efe Yazıcı Kimdir?
Efe Yazıcı Kimdir?
2011'den itibaren Anadolu Efes Moldova Genel Müdürü olarak görev yapan Yazıcı, 2014 yılında başladığı Anadolu Efes Pazar Geliştirme Direktörü görevini Nisan 2017'ye kadar sürdürmüş, halen Anadolu Grubu şirketlerinde Yönetim Kurulu Üyesi ve Başkan Vekili olarak görev yapmaya devam etmektedir.
Yazıcılar Holding ne iş yapar?
Yazıcılar Holding, 1976 yılında Kamil Yazıcı tarafından kuruldu. Ağırlıklı olarak bira, meşrubat, otomotiv ve perakende sektörlerinde faaliyet gösteren Anadolu Grubu'nun holding şirketi olan Anadolu Endüstri Holding 'de %68 pay oranı grubun büyük hissedarı konumundadır.
Turkcell yönetim kurulu Başkanı kimdir?
Turkcell yönetim kurulu Başkanı kimdir?
Turkcell'in Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Bülent Aksu seçildi. Denetim Komitesi de bağımsız yönetim kurulu üyelerinden Nail Olpak, Afif Demirkıran, Tahsin Yazar'dan oluştu. Komite başkanlığına Nail Olpak seçildi.
Turkcell Genel Müdürü Kimdir?
Turkcell Genel Müdürü Kimdir?
Murat Erkan (15 Mar 2019–)Turkcell / CEO
Yazıcılar Holding sahibi kim?
Kamil Yazıcı veya tam adıyla Süleyman Kamil Yazıcı (d. Türkiye'nin önemli holdinglerinden Anadolu Grubu ve Yazıcılar Holding'in kurucusu ve Onursal Başkanı.
Efesin sahibi nereli?
Efesin sahibi nereli?
1947'de İzzet ve Türkan çiftinin çocukları olarak Kayseri'de doğan Tuncay Özilhan, liseyi Saint Joseph Lisesi'nde üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi'de tamamladı. Daha sonra Amerika Birleşik Devletleri'ne giderek, Long Island Üniversitesi'nde işletme yüksek lisansı (MBA) yaptı.
Tuncay Özilhan ın çocukları kim?
Tuncay Özilhan ın çocukları kim?
İzzet Özilhanİpek Özilhan ÖzkanTürkan TacirTuncay Özilhan/Çocukları
Yazıcılar Holding kime ait?
Ozilhan ailesi kimdir?
Ozilhan ailesi kimdir?
1977 yılında Erciyas Biracılık Genel Müdürlüğü ile başlayan iş hayatı, günümüzde Migros marketler zinciri sahibi olmakla devam ediyor. Tuncay Özilhan 1997 senesinde yılın iş adamı ödülünü aldı. Migros'un sahibi Tuncay Özilhan Emine Özilhan'la evlidir. Çiftin bu evlilikten üç çocuğu bulunuyor.
Migros sahibi nereli?
Migros sahibi nereli?
Migros'un sahibi Tuncay Özilhan kimdir? Tuncay Özilhan, 9 Temmuz 1947 tarihinde Kayseri'de dünyaya geldi. 1947'de İzzet ve Türkan çiftinin çocukları olarak Kayseri'de doğan Tuncay Özilhan, liseyi Saint Joseph Lisesi'nde üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi'de tamamladı.
Hayri Yazıcı Kimdir?
16 Şubat 1945'te Bursa'da dünyaya gelen Hayri Yazıcı, eski milletvekili ve Bursaspor'un efsane başkanı İbrahim Yazıcı'nın ağabeyidir. Turizm sektörünün önde gelen iş insanlarından biri olan Hayri Yazıcı Grand Yazıcı Oteller'in sahibidir.
Talip Altuğ Aksoy kimdir?
Talip Altuğ Aksoy kimdir?
Talip Altuğ Aksoy, ABD'de Oglethorpe Üniversitesi'nden ekonomi lisans diplomasına sahiptir. Kariyerine 1995 yılında Anadolu Grubu Mali İşler Uzman Yardımcısı olarak başlayan Aksoy, 1996 yılında Mali İşler Uzmanı olarak atandı. 1998-2000 yılları arasında İnsan Kaynakları ve Fon Yönetimi Uzmanı olarak görev yaptı.
Ozilhan ailesi nereli?
Ozilhan ailesi nereli?
Tuncay Özilhan (d. 9 Temmuz 1947), Anadolu Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı olan Türk iş adamı. 1947'de İzzet ve Türkan çiftinin çocukları olarak Kayseri'de doğan Tuncay Özilhan, liseyi Saint Joseph Lisesi'nde üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi'de tamamladı.
Ozilhan nereli?
KayseriTuncay Özilhan / Doğum yeri
Migros hangi holdinge ait?
Migros hangi holdinge ait?
1954 yılında kurulan Migros Ticaret A.Ş. 1975 yılında Koç Holding tarafından satın alındı. Bizzat Vehbi Koç'un isteği ve yönlendirmesi ile alınan bu şirket 1990 yılının sonlarından itibaren büyük mağazacılık politikasına başladı ve 1991 yılında da şirket halka açıldı.
Migros kime satıldı?
Migros kime satıldı?
2007 yılı itibarıyla Koç grubu tarafından satışa çıkarılmıştır. 14 Şubat 2008'de Koç Holding hisselerini Moonlight Capital SA adlı İngiliz şirketine satmıştır. 2015 yılının ilk günlerinde şirketin %40,25 hissesini Anadolu Grubu satın almıştır.
Migros kime devredildi?
Migros market sahibi kimdir?
Migros market sahibi kimdir?
Şuan Anadolu Grubu bünyesinde bulunan Migros'un şirket sahibi Tuncay Özilhan.
Hayri Yazıcının eşi kimdir?
Hayri Yazıcının eşi kimdir?
Nesil Erciyas, Gizem Hazır ile geçtiğimiz akşam Bodrum Torba'daki Moyo Otel'de gerçekleşen düğün töreni ile hayatlarını birleştirdiler.
Bahar Şer kim?
Sosyetik iş kadını Bahar Şer, son olarak da geçtiğimiz sene yine aynı marka bir çantaya 315 bin lira vererek sosyete dünyasında gündem olmuştu. Grand Yazıcı Otelleri'nin sahibi Hayri Yazıcı'nın kızı ve işadamı Ozan Şer'in eşi Bahar Şer'in çanta tutkusuyla Guinness Rekorlar Kitabı'na girecek cinsten.
Efes Pilsen kime satıldı?
Efes Pilsen kime satıldı?
Anadolu Efes'in Lüleburgaz'daki fabrikası 60 milyon TL'ye satıldı! Anadolu Efes'in Lüleburgaz'daki fabrikasının bulunduğu sanayi parseli ve çevresindeki tarım parsellerinden oluşan taşınmazların KDV hariç toplam 60 milyon TL bedelle Toybox Gıda Pazarlama Sanayi ve Ticaret A.Ş firmasına satılmasına karar verildi.