Editör
Efsanevi Üye
Netflix kaç profil eklenebilir?
Profiller, evinizdeki farklı üyelerin kendi kişiselleştirilmiş Netflix deneyimine sahip olmasını sağlar. Tek Netflix hesabında en fazla 5 farklı profil oluşturabilirsiniz. Not: Profiller 2013'ten önce üretilen cihazlarda mevcut değildir.
Netflix kaç cihaz bağlı?
Netflix kaç cihaz bağlı?
Netflix Standart Paket: Aynı anda iki cihazdan yayın izleme olanağı mevcut. Ayrıca içeriklerde HD yayın (720p) çözünürlük sağlıyor. Ücreti ise aylık sadece 40.99 TL. Netflix Premium Paket: Aynı anda 4 cihaza kadar yayın izleme imkanı var.
Netflix oturum kapatma ne demek?
Netflix oturum kapatma ne demek?
Tüm cihazlarda oturumunun kapatılması, hesabınıza bağlı olan tüm cihazları kaldıracaktır. Kullanmak istediğiniz cihazlarda yeni parolanızla tekrar oturum açmanız gerekecektir.
Netflix te kimin ne izlediğini nasıl anlarım?
Hesabınızdaki her bir profilde izlenen dizileri ve filmleri görebilirsiniz. Bir web tarayıcısından Hesap sayfanıza gidin. Görmek istediğiniz profilin Profil ve Ebeveyn Kontrolleri ayarlarını açın. İzleme etkinliği öğesini seçin.
Netflix ortak kullanım nedir?
Netflix ortak kullanım nedir?
Log Dergisi'nde yer alan habere göre; Netflix'te satın alınan bir hesap, seçilen pakete göre dört farklı kişiyle kullanılabiliyordu. Ancak bu dönem, yapılan son teste bakılırsa "farklı evler arasında" sona erecek. Firma yeni dönemde hesabınızı sadece sizinle birlikte yaşayanların kullanmasına izin verecek.
Netflix oturum nasıl kapatılır?
Netflix oturum nasıl kapatılır?
Netflix oturumunu kapat
- Netflix'in ana ekranından başlayın.
- Menüyü açmak için sola gidin ve Yardım Al öğesini seçin. Yardım Al öğesini görmüyorsanız yukarı gidin ve Ayarlar öğesini veya Ayarlar simgesini. seçin.
- Oturumu kapat'ı seçin.
- Onaylamak için Evet'i seçin.
Nerede bir Netflix Hesabım Var?
Amsterdamdan 20 gün önce bir netflix hesabına para çekilmiş. Ulan bu benim hesap mı başka hesap mı diye kontrol etmeye çalışırken mail şifremi girmeye çalıştım, dadadaa mail tanınmıyor. Allah allaaah benim böyle bir mail ile hesabım vardı ne alaka şimdi, sonra kendi e-mail imi açtım ve netflix den gelen mailleri kontrol ettim.
Hangi hesaplar Netflix'e erişilebilir?
Hangi hesaplar Netflix'e erişilebilir?
Hesap sayfası, aşağıdaki gibi bilgilere erişmenizi sağlar: Hesap Bilgileri – e-posta ve telefon numarası gibi Netflix'e verdiğiniz hesap sahibi bilgileri ( Üyelik ve Faturalama altından erişilebilir), yanı sıra plan seçimi bilgileri ( Plan Ayrıntıları altından erişilebilir).
Neredeyse Netflix'e üye oldum?
Neredeyse Netflix'e üye oldum?
Yoksa netflix ile çoktan görüştüm arkasında durmuyorlar. 2 ay önce ilk ay ücretsiz kampanyası ile netflix'e üye oldum. Çok dizi izlemedim ve ortaklaşa girmedikçe 40 tl vermeyi anlamsız buldum kapattım üyeliğimi. Kapatırken kredi kartı bilgilerini silme seçeneğini de aramıştım ama bulamayıp neyse koskoca netflix sonuçta diye kapattım.
Ne işe yarar Netflix'te oturum açamıyorum?
Lütfen Yardım Merkezimizde üçüncü tarafın veya hizmet sağlayıcının adıyla arama yapın, ardından ilgili faturalama makalesini seçip "Netflix'te oturum açamıyorum" başlıklı bölüme bakın. Bu adımları izledikten sonra hâlâ oturum açamıyorsanız yardım almak için lütfen bizimle iletişime geçin.