Son Konular

Muzo ayriliyor mu?

ZeberusZeberus is verified member.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Webmaster
Puan 113
Çözümler 4

Muzo ayriliyor mu?

Kanal D ekranlarının en sevilen dizilerinden biri olan Camdaki Kız dizisinden Muzo resmen ayrılıyor! Diziden çıkacağı kesinleşen başarılı oyuncu Enis Arıkan; milyonları şok içerisinde titretti!
Teskilat Zehra ayriliyor mu?
TEŞKİLAT ZEHRA ÖLECEK Mİ? Deniz Baysal'ın hayat verdiği Zehra karakteri, görev dolayısıyla yeni bölümde ağır şekilde yaralanıyor. Baysal'ın Teşkilat kadrosundan ayrılmasına yönelik bir açıklama bulunmuyor.

Teşkilat Serdar kaç yaşında?

41 yaşında (12 Ocak 1980)Serdar Yeğin/Yaş
Teşkilat dizisindeki Serdar kimdir?
Çağlar Ertuğrul 5 Kasım 1987'deKarşıyaka, İzmir'de dünyaya gelmiştir. Çağlar Ertuğrul, Türk dizi, sinema ve tiyatro oyuncusudur. 2005 yılında Bornova Lisesi'nden mezun oldu.2011 yılında Koç Üniversitesi, makine mühendisliği bölümünü bitirdi.
Kitaptaki bilgilere göre; Muzaffer ailenin küçük oğludur. Önce Sedat, sonra Suat ve en son Muzaffer doğmuştur. Dizide kitaptaki Suat, Selen karakterine dönüşmüştür. Kitapta Hayri'nin anlattığı bilgilere göre; Muzaffer için kitapta Kambur Muzo denilmektedir.
Muzo neden kambur?
Anne karnında kardeşinin altında kalan ve olması gerektiği gibi gelişemeyen Muzaffer, doğuştan bazı fiziksel rahatsızlıklara sahip, kambur olan ve yürüme güçlüğü çeken Muzaffer kendini bundan dolayı odaya kapatmış ve insan içine çıkmıyor. Muzaffer için Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabında Kambur Muzo denilmektedir.

Teşkilat Zehra kaç yaşında?

Deniz Baysal Yurtçu 5 Nisan 1991 yılında İzmir'de dünyaya gelmiştir.
Zehra Balaban kaç yaşında?
10 yıl boyunca Karşıyaka Belediye Tiyatrosu'nda görev alan 27 yaşındaki güzel yıldız, ilk ekran deneyimini 2011 yılında başrollerini Bülent İnal ve Bergüzar Korel'in paylaştığı Bitmeyen Şarkı dizinde konuk oyuncu olarak yaşayan Baysal, ardından Derin Sular adlı dizide Nisan karakterini canlandırdı.

Teşkilat Çağlar kaç yaşında?

34 yaşında (5 Kasım 1987)Çağlar Ertuğrul/Yaş
Oyuncu Çağlar Ertuğrul nereli?
KarşıyakaÇağlar Ertuğrul/Doğum yeri
Bizimkiler dizisinde Ali karakterine hayat veren Atılay Uluışık, Teşkilat dizisinde Sermet'i canlandırıyor. Bir dönem ekranlarda 14 yıl boyunca yayınlanan Bizimkiler dizisinde Ali karakterini canlandıran Atılay Uluışık TRT'nin sevilen dizisi Teşkilat'ta Sermet'e hayat veriyor.
Çağlar Ertuğrul hangi yabancı artiste benziyor?
çağlar ertuğrulu tanımazdım bugüne kadar. televizyonda kanalları geçerken denk geldim. jake sandım ilk bakışta ama daha sonra türk filmi olduğunu görünce ne oluyor yahu ne işi var bu adamın dedim kendime ve filmin oyuncu listesinden bakıp öğrendim çağlar beyi.

Dejenere cozum ne demek?

Golge olmak deyiminin anlami nedir?

1. Konular

1. 1.284.229
  2. Mesajlar

1. 1.670.426
  3. Kullanıcılar

1. 33.198
  4. Son üye

Geri
Üst Alt