Modoratör
Efsanevi Üye
Mütevelli heyeti kimlerden oluşur?
Bir il veya ilçede bulunan vakıfların mütevelli heyeti; Kaymakam Başkanlığında Belediye Başkanı, Sağlık Bakanlığı İlçe Üst Görevlisi, Malmüdürü, Milli Eğitim Müdürü, Müftü, Muhtarlar ve de kendi aralarından seçmiş oldukları 1 Mahalle ve 1 Köy Muhtarı ile birlikte İl Genel Meclisi tarafından seçilmiş olan 3 hayırsever …
Mütevelli Heyeti hangi gün toplanıyor?
Mütevelli Heyeti hangi gün toplanıyor?
Dosya Takip Kısmınca gerekli ev tahkikatı ve sosyal durum incelemesi yapıldıktan sonra her hafta Çarşamba günleri saat 14:30′ da yapılan Vakıf Mütevelli Heyet toplantısında, Müracaatçının dosyası ve yapılmış olan incelemeleri, Mütevelli Heyetin görüşüne sunulur.
Sosyal Yardım Diğer Aile yardımı ne demek?
Sosyal Yardım Diğer Aile yardımı ne demek?
Diğer aile yardımı tek seferlik yapılan sosyal yardımlardan biridir. Daha önceleri Sosyal Yardımlaşama ve Dayanışma Vakfı aracılığı ile verilen tek seferlik bu yardıma başvuran kişiler aynı şekilde e-devlet üzerinden aynı şekilde başvurduklarından bu yardımdan yararlanabilir.
Mütevelli Heyeti kaç kişiden oluşur?
Kuruluş malvarlığı, Vakfın kurulmasını müteakip mal varlığına yapılacak ilavelerle artırılabilir. MADDE 7-Vakfın organları Mütevelli Heyeti, Yönetim Kurulu ve Denetim Kuruludur. MADDE 8-Vakfın Mütevelli Heyeti, 5 kişiden az olmamak üzere en fazla 20 kişiden oluşur.
SYDV Mütevelli Heyeti kaç kişi?
SYDV Mütevelli Heyeti kaç kişi?
Vakıf Müdürü-Vakıf Saymanı-Vakıf Sekreteri diğer personelin 1. Amiridir. MÜTEVELLİ HEYETİNİN TOPLANTISI : MADDE 6- Mütevelli Heyeti çoğunlukla (En az çoğunluk 7 kişi olması gerekir ) toplanır ve çoğunlukla (En az 4 oyla) karar alır.
E-devlet sosyal yardım başvurusu ne zaman sonuçlanır?
E-devlet sosyal yardım başvurusu ne zaman sonuçlanır?
E-Devlet sosyal yardım başvurusu e-devlet üzerinden başvuruda bulunduktan sonra 1 hafta içerisinde sonuçlanmaktadır.
Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfında kimler çalışır?
Mütevelli Heyeti, Vali Başkanlığında, Belediye Başkanı, Defterdar, İl Milli Eğitim Müdürü, İl Sağlık Müdürü, İl Tarım ve Orman Müdürü, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü, İl Müftüsü, 1 Köy Muhtarı, 1 Mahalle Muhtarı, 2 Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcisi ve İl Genel Meclisinin belirlediği 2 hayırsever vatandaştan …
Hane yardımı ne zaman yatar?
Hane yardımı ne zaman yatar?
Hane yardımı ödemeleri düzenli olarak her ayın ayın son haftası olan ayın 24'ü ile 28'i arasında TC kimlik numaranızın son rakamına göre ödenir. Kimlik numaranıza bağlı olarak hane yardımı PTT şubelerinden alabilirsiniz.