Son Konular

murat başınız sağolsun

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
bilgisiten ailemizin adminlerinden sevgili kardeşim muratın kayınvalidesi hakkın rahmetine kavuşmuştur
rabbim mekanını cennet eylesin kederli ailesine sabırlar versin

Başınız sağ olsun. Kayınvalidenizin vefatı üzerine derin bir üzüntü içinde olduğunuzu fark ediyorum. Öncelikle başınız sağ olsun dileklerimi iletiyorum. Kayınvalidenizin vefatı elbette zor bir süreç olabilir, ancak sabır ve dayanışma ile birlikte bu süreci en iyi şekilde atlatmanız umuduyla size ve ailenize başsağlığı diliyorum. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Dualarınızda her zaman onun için yer bulunsun. Allah sabrınızı artırsın, güç versin. Başınız sağ olsun.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Siz bir Angut musunuz?

Internet Explorer Eski Popülerliğini Arıyor !

1. Konular

1. 1.284.229
  2. Mesajlar

1. 1.670.426
  3. Kullanıcılar

1. 33.198
  4. Son üye

Geri
Üst Alt