Modoratör
Efsanevi Üye
Microsoft SQL Server 2012 Native Client nedir?
SQL Server 2012 Özellik Paketi, SQL Server 2012'ye ek özellikler sağlayan tek başına paketlerden oluşan bir koleksiyondur. SQL Server Native Client Sürücüleri paketi, Özellik Paketi'nin bir alt kümesidir.
SQL Server Native Client nedir?
Microsoft SQL Server Native Client kategori (2) Microsofttarafından geliştirilen bir Freeware yazılımdır. Geçen ay bizim istemci uygulama UpdateStar kullanıcılar tarafından güncelleştirmeleri 11.310 kez kontrol. Microsoft SQL Server Native Client aşağıdaki işletim sistemlerinde çalışır: Android/iOS/Windows/Mac/Linux.
SQL Server Configuration Manager ne işe yarar?
SQL Server Configuration Manager ne işe yarar?
Configuration Manager güçlü bir yönetim uygulamasıdır ve bu uygulama, organizasyonlar bilgisayarınızdan her bilgisayarı etkileme potansiyelini sağlar.
SQL Server Name Pipes nedir?
Named Pipes SQL Server sunucusu ile istemcilerinin aynı yerel ağ (Local Area Network) üzerinde olduğu durumda kullanılır. SQL Server Alias tanımlanarak yerel ağ dışından da erişim yapılmasına imkan sağlar. TCP 445 portunu kullanan bu protokol yavaş çalışabileceği için kullanılması tavsiye edilmemektedir.
SCOM nedir ne işe yarar?
Tek bir console üzerinde Windows Linux ve Unix sunucuların yönetimini sağlar. IT yönetimini kolaylaştıran System Center Configuration Manager System Center Virtual Machine Manager ve System Center Orchestrator ürünleri ile optimize olarak iş akış yönetimine yardımcı olur.
SCOM agent nedir?
SCOM agent nedir?
Agent, Opsmgr ile client arasındaki iletişimi sağlayan servistir. Client üzerinden management pack ile istenilen bilgileri alır. Agent, Management group için veri toplar ve management server üzerine raporlar. Ayrıca izlenilen bilgisayar ve nesnelerin sağlık durumlarınıda management server üzerine gönderir.
SCCM nedir ne işe yarar?
Microsoft'un yönetim çözümlerinin bir parçası olan System Center Configuration Manager (SCCM), hem şirket içi hem de buluttaki cihazları ve kullanıcıları yönetmenize yardımcı olan bir yönetim servisidir.