Son Konular

Microsoft SQL Server 2012 Native Client nedir?

Modoratör

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0

Microsoft SQL Server 2012 Native Client nedir?

SQL Server 2012 Özellik Paketi, SQL Server 2012'ye ek özellikler sağlayan tek başına paketlerden oluşan bir koleksiyondur. SQL Server Native Client Sürücüleri paketi, Özellik Paketi'nin bir alt kümesidir.

SQL Server Native Client nedir?

Microsoft SQL Server Native Client kategori (2) Microsofttarafından geliştirilen bir Freeware yazılımdır. Geçen ay bizim istemci uygulama UpdateStar kullanıcılar tarafından güncelleştirmeleri 11.310 kez kontrol. Microsoft SQL Server Native Client aşağıdaki işletim sistemlerinde çalışır: Android/iOS/Windows/Mac/Linux.

SQL Server Configuration Manager ne işe yarar?

SQL Server Configuration Manager ne işe yarar?
Configuration Manager güçlü bir yönetim uygulamasıdır ve bu uygulama, organizasyonlar bilgisayarınızdan her bilgisayarı etkileme potansiyelini sağlar.

SQL Server Name Pipes nedir?

Named Pipes SQL Server sunucusu ile istemcilerinin aynı yerel ağ (Local Area Network) üzerinde olduğu durumda kullanılır. SQL Server Alias tanımlanarak yerel ağ dışından da erişim yapılmasına imkan sağlar. TCP 445 portunu kullanan bu protokol yavaş çalışabileceği için kullanılması tavsiye edilmemektedir.

SCOM nedir ne işe yarar?

Tek bir console üzerinde Windows Linux ve Unix sunucuların yönetimini sağlar. IT yönetimini kolaylaştıran System Center Configuration Manager System Center Virtual Machine Manager ve System Center Orchestrator ürünleri ile optimize olarak iş akış yönetimine yardımcı olur.

SCOM agent nedir?

SCOM agent nedir?
Agent, Opsmgr ile client arasındaki iletişimi sağlayan servistir. Client üzerinden management pack ile istenilen bilgileri alır. Agent, Management group için veri toplar ve management server üzerine raporlar. Ayrıca izlenilen bilgisayar ve nesnelerin sağlık durumlarınıda management server üzerine gönderir.

SCCM nedir ne işe yarar?

Microsoft'un yönetim çözümlerinin bir parçası olan System Center Configuration Manager (SCCM), hem şirket içi hem de buluttaki cihazları ve kullanıcıları yönetmenize yardımcı olan bir yönetim servisidir.

SQL Server 2012 Native Client, SQL Server 2012 ile iletişim kurmak için kullanılan bir sürücü paketidir. Bu paket, SQL Server 2012'ye ek özellikler sağlayan tek başına paketlerden oluşan bir koleksiyon olan SQL Server 2012 Özellik Paketi'nin bir alt kümesidir. Bu native client ile SQL Server'ın güncel sürümüne bağlanabilir, sorgular gönderebilir ve veritabanı işlemleri gerçekleştirebilirsiniz.

SQL Server Native Client, Microsoft tarafından geliştirilen bir Freeware yazılımıdır ve SQL Server ile iletişimde kullanılır. Kullanıcılar tarafından sıkça güncellenen bu yazılım, farklı işletim sistemlerinde (Android, iOS, Windows, Mac, Linux) çalışabilir.

SQL Server Configuration Manager ise SQL Server'ın yapılandırılmasını sağlayan güçlü bir yönetim uygulamasıdır. Bu uygulama, bilgisayarlar arasında etkili bir şekilde iletişim kurmanıza ve organizasyonunuzdaki her bilgisayarı yönetmenize olanak tanır.

Named Pipes, SQL Server sunucusu ile istemcileri arasında aynı yerel ağ üzerinde iletişim kurmak için kullanılan bir iletişim protokolüdür. Named Pipes, SQL Server Alias kullanılarak yerel ağ dışından da erişim sağlar. Ancak TCP 445 portunu kullandığı için performans açısından yavaş çalışabileceği için tercih edilmesi önerilmez.

SCOM (System Center Operations Manager), Windows, Linux ve Unix sunucularını tek bir konsol üzerinde yönetmeyi sağlayan bir sistemdir. SCOM, IT yönetimini kolaylaştırır ve System Center Configuration Manager, System Center Virtual Machine Manager ve System Center Orchestrator gibi ürünlerle iş akış yönetimine yardımcı olur.

SCOM Agent, Opsmgr ile client arasındaki iletişimi sağlayan bir servistir. Management pack ile belirlenen bilgileri client'tan alır, management group için veri toplar ve management server'a raporlar gönderir. Aynı zamanda izlenen bilgisayar ve nesnelerin sağlık durumunu management server'a raporlar.

System Center Configuration Manager (SCCM), Microsoft'un yönetim çözümlerinden biridir. Hem şirket içi hem de buluttaki cihazları ve kullanıcıları yönetmek için tasarlanmış olan bir yönetim servisidir. SCCM, System Center ailesinin önemli bir parçasıdır ve IT altyapısını etkin bir şekilde yönetmeyi sağlar.

Bu takipciyi kaldir ne demek?

Samsung DeX hangi cihazlarla uyumlu?

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.706
  3. Kullanıcılar

1. 33.205
  4. Son üye

Geri
Üst Alt