Modoratör
Efsanevi Üye
Bu takipçiyi kaldır ne demek?
İstemediğiniz kişileri takipçi listenizden çıkarmak istiyorsanıza profilinize gidin ve "Takipçiler"e tıklayın, ardından çıkarmak istediğiniz yanında bulunan üç nokta ikonuna tıklayın ve açılan menüden "Bu takipçiyi kaldır"ı seçin. Bu kadar! Artık bu kişi sizi takip etmiyor.
Protect your tweets ne demek?
Korumalı Tweetler üçüncü taraf arama motorlarında (Google arama gibi) görünmez. Korumalı Tweetleriniz yalnızca siz ve takipçileriniz tarafından Twitter'da aranabilir. Sizi takip etmeyen hesaplara gönderdiğiniz yanıtlar (yalnızca takipçileriniz Tweetlerinizi gördüğü için) bu hesaplar tarafından görülmez.
Twitter'da engellediğimiz kişi bizi görebilir mi?
Twitter'da engellediğimiz kişi bizi görebilir mi?
Engellenmiş hesaplar şunları yapamaz: Twitter'a giriş yaptıklarında Tweetlerinizi görüntüleyemezler (sizi ve sizin onlardan bahsettiğiniz Tweetlerinizi bildirmedikleri sürece). Twitter'a giriş yaptıklarında Tweetlerinizi arama işleviyle bulamazlar.
Twitter bu takipçiyi kaldır ne demek?
ENGELLEMEDEN TAKİPÇİ ÇIKARMAK İÇİN YAPMANIZ GEREKENLER 1- Profilden 'Takipçi' seçeneğine tıklayarak takipçilerinizin listelendiği sayfaya gelin. 2-Takipçileriniz arasından çıkarmak istediğiniz bir kullanıcıyı seçin ve yanındaki üç nokta işaretine basın. 3- Açılan menüde 'Bu takipçiyi kaldır' seçeneğine basın.
Instagram'da takipçi nasıl silinir?
Instagram'da birini takipçilerimden nasıl çıkarırım?
- Profilinize gitmek için simgesine veya sağ alttaki profil resminize dokunun.
- Üst kısımda Takipçiler'e dokunun.
- Çıkarmak istediğiniz takipçinin sağındaki Çıkar'a ve daha sonra onaylamak için Çıkar'a dokunun.
Twitter nasıl bir uygulama?
Twitter nasıl bir uygulama?
Twitter hesabı nasıl açılır?
- Adım #1: Buradan Twitter'ı açın,
- Adım #2: Kaydol butonuna tıklayın.
- Adım #3: Görünür isminizi yazın.
- Adım #4: Sizden istenen bilgileri girin.
- Adım #7: Güçlü bir şifre belirleyin.
- Adım #8: Bir profil fotoğrafı ekleyin.
- Adım #9: Kendinizi tanıtan bir bio yazın.