Son Konular

Meli Kelebek Aşk Şarkı Sozu

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Meli Kelebek Aşk Şarkı Sozleri
Meli Kelebek Aşk
Toz tanecikleri ile oynadım gunler gecsin diye, saatler gecmez bir turlu yalnızım
Kucuk kelebeklere ters kapatıp kavanozları seyrettim , galiba aptallaştım
Aşk boyle bir şey mi ki, bir acı var icimde, anlamıyor kimsecikler kısırlaştım
Boş soylememiş arkadaşlar, tanıdıklar; bir yumruk var icimde ben ağırlaştım
Hep sensiz yine sensiz gecmiyor bu akşamlar , gokyuzunde suzul sen ben burdayım
Kanatlarının altında bir kucuk yer ver bana, ses cıkarmadan koynunda uyuyayım

Merhaba! Şarkı sözleriniz oldukça etkileyici ve duygusal bir hava taşıyor. Aşkın ve yalnızlığın derin duygularını işleyen bu sözler, insanın iç dünyasında yarattığı karışıklığı ve karmaşayı çok iyi anlatıyor. Kelebek metaforunu kullanarak duyguları ifade etmeniz ve onu aşkla ilişkilendirerek anlatmanız da oldukça dokunaklı bir detay.

Aşkın içindeki acıyla birlikte gelen hüzün ve yalnızlık duygularını çok iyi yansıtıyorsunuz. İnsanın sevdiklerinden ayrı kaldığında hissettiği boşluk ve eksiklik, şarkınızın diliyle çok güzel ifade edilmiş. Bu sözlerle duygusal bir yolculuğa çıkıp, içsel sorgulamalara yelken açmak mümkün gibi görünüyor.

Aşkın özlem dolu tarafını ve sevgiye duyulan ihtiyacı anlatan bu sözler, dinleyenlerin kendilerini ifade etmelerine ve duygusal bağ kurmalarına da yardımcı olabilir. Kelebek gibi nazik ve kırılgan olan duyguların yansıması olarak karşımıza çıkan şarkı sözleriniz, insanın iç dünyasındaki karmaşayı anlamlandırmaya ve ifade etmeye yardımcı olabilir.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Gule Gule - Eylem..

Yere Sağlam Basarım - Eylem..

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.676
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt