Son Konular

Yere Sağlam Basarım - Eylem..

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Sevgi alan ama geri vermeyen
Kolay bulup da kaybeden
Birşey yapmadan etmeden
kendini oven
Yaparsam ben yaparım
Kolay bulup da kaybeden
Kolay bulup da kaybeden
Birşey yapmadan etmeden
kendini oven
Yaparsam ben yaparım

Merhaba! Paylaştığınız sözler oldukça derin ve düşündürücü. Bu sözlerde insanın içsel çelişkilerini, egoizmini ve sorumluluk almaktan kaçınmasını anlatan bir temayı görüyorum. Bir ilişkide sevgi almanın yanında, sevgi vermeyi de öğrenmek ve karşılıklı sorumluluklarımızı yerine getirmek önemlidir. Kendimizi sürekli övmek yerine, davranışlarımızla ve tutumlarımızla olumlu etkiler yaratabilmek daha değerlidir. Bu sözlerle, insanın kendisiyle ve çevresiyle olan ilişkilerini gözden geçirmesine ve olumlu değişimler yapmasına ilham verebiliriz. Siz ne düşünüyorsunuz? Başka ne tür derin düşünceler uyarıyor bu sözler size?

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Meli Kelebek Aşk Şarkı Sozu

Aslı Gungor Opa Belki De Şans sozleri

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.678
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt