Editör
Efsanevi Üye
Mehmet çerikçi kimdir?
Noterlik ve Arabuluculuk belgesine haiz olan Mehmet ÇERİKCİ, Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun olmuştur. Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İngilizce İktisat Bölümünden 2003 yılında mezun olan Çavuşoğlu, iş hayatına 2002-2003 yılları arasında Kombassan Kâğıt A.Ş.'de başladı.
Türksat A.Ş kime ait?
Türksat A.Ş kime ait?
Türksat Uydu Haberleşme Kablo TV ve İşletme A.Ş., bir özel hukuk tüzel kişisi olmakla birlikte tamamı devlete ait bir şirkettir. Türksat Uydu Haberleşme Kablo TV ve İşletme A.Ş. devlet adına uydu işletmeciliği yapmaktadır. Uydunun kontrol ve denetim hakkı da Türksat Uydu Haberleşme Kablo TV ve İşletme A.Ş.'ye aittir.
Metin Çavuşoğlu Kimdir?
Metin Çavuşoğlu Kimdir?
Son olarak 2012 -2013 yılları arasında bankanın İç Anadolu Bölge Krediler Yöneticiliği görevini yürüttü. 2013 yılında Türksat bünyesine katılarak, 2017 yılına kadar Finans Direktörü olarak görev yapan Çavuşoğlu, 22 Aralık 2016 tarihinde İdari ve Mali İşler Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı.
Kablonet Genel müdür?
Yönetim Kurulu tarafından Genel Müdür olarak atandı. Evli ve iki çocuk sahibi olan Cenk ŞEN İngilizce bilmektedir.
Türksat kablo kimin altyapısını kullanıyor?
Türksat kablo kimin altyapısını kullanıyor?
Kablonet Hangi Altyapıyı Kullanıyor? %100'ü kendisine ait olan Türksat KabloTV, tamamen kendisine ait fiber altyapı üzerinden hizmet vermektedir. Bu sebeple hizmet verdiği bölgeler sınırlı sayıdadır.
ASELSAN Genel Müdürü kim?
ASELSAN Genel Müdürü kim?
Haluk GÖRGÜN'ün, Yönetim Kurulu Başkanlığı görevinin yanında 27 Nisan 2018 tarihinden bu yana ASELSAN Genel Müdürü olarak da görev yapmaktadır. Prof. Dr. Haluk GÖRGÜN, evli ve 2 çocuk babasıdır.
Metin Çavuşoğlu nereli?
Mevlüt Çavuşoğlu
Kişisel bilgiler
Doğum | 5 Şubat 1968 Alanya, Antalya, Türkiye
Partisi | Adalet ve Kalkınma Partisi (2002-günümüz)
Evlilik(ler) | Hülya Çavuşoğlu