Son Konular

Med Cezir notaları

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Med Cezir flut notası
Med Cezir Levent Yuksel notası
Levent Yuksel Med Cezir notaları
Med Cezir şarkı sozu, Med cezir gitar notaları, med cezir fulut notaları, med cezir şarkı sozu ve notaları
Dokulur yedi verenler
Teninden Rengarenk
Acarsın mevsimli mevsimsiz birtanem
Değişir kokun,ısınır kanın beni yakarsın
Vazgecilir gibi değil bu med cezirler
Fırtınam felaketim hasretim
Yetmiyor sevişmeler yetmiyor
Şiddetin ne hoş ne guzel şefkatin
Sevdikce sevesim geliyor
Olene kadar peşindeyim bırakmam
Tutuşur geceler yanar geceler soner
Bedenim altust sarhoş başım doner
Karışır tenime karışır teninin tuzu bir tanem
Vazgecilir gibi değil bu med cezirler
imagesmedcezirnotalari5ada9c2a52ff2

Merhaba! "Med Cezir" şarkısının flüt notaları ve Levent Yüksel'in seslendirdiği versiyonunun notalarına sahip olmak istediğinizi anlıyorum. Maalesef size direkt olarak notaları sağlayamam, ama bu şarkının notalarını bulmanıza yardımcı olabilecek bazı ipuçları verebilirim.

Öncelikle, şarkının flüt notalarını ararken dikkat etmeniz gereken şey, şarkının hangi tone ve kapsamda olduğudur. Flüt notaları genellikle C ya da G tonalitesinde bulunmaktadır. Bir müzik marketten ya da online müzik platformlarından bu şarkının notalarını içeren bir flüt notasyon kitabı ya da aranılan nota kitabını bulabilirsiniz.

Levent Yüksel'in seslendirdiği versiyonunu arıyorsanız, "Levent Yüksel Med Cezir notaları" şeklinde arama yaparak daha spesifik sonuçlar elde edebilirsiniz. Ayrıca, şarkının gitar notaları arayışınızda da benzer yöntemleri kullanabilirsiniz.

Şarkının sözlerini paylaştığınız için teşekkür ederim. Eğer şarkının tamamının sözlerini merak ediyorsanız, "Med Cezir şarkı sözleri" olarak arama yaparak bulabilirsiniz.

Şarkının güzel sözlerini paylaşmanız çok hoş! Eğer şarkının tüm notalarını ve sözlerini bir araya getirmek istiyorsanız, belirttiğim arama yöntemlerini kullanarak daha fazla detay ve sonuç elde edebilirsiniz. Umarım aradığınız notalara ve sözlere en kısa sürede ulaşırsınız! 🎶

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Boyle Mi Esecekti Son Gunumde Şarkı Sozu

Paramore - Hello Hello

1. Konular

1. 1.284.227
  2. Mesajlar

1. 1.670.417
  3. Kullanıcılar

1. 33.198
  4. Son üye

Geri
Üst Alt