Son Konular

Maskott-Zor Bu İşler Şarkısı

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Maskott Zor Bu İşler Şarkı Sozu
Aldığımda nefesi yolarken kendi derimi
Onunde durduğumda dizlerim titrer
Dalgalar vurur adına cesaret edemezsin
Ağzını hic acmadan dizlerim titrer
Zor bu işler akıl işi değil
Benim işim değil
zor bu işler zamana yenik duşer
Benim vaktim değil
Zor bu işler akıl işi değil
Benim işim değil
zor bu işler zamana yenik duşer
Benim vaktim değil

Bu şarkı sözünde anlatılan duyguların oldukça yoğun ve derin olduğunu hissediyorum. Şarkıda aşk, cesaret, korku ve zaman gibi temalar işlenmiş. Şarkının genel teması, kararlılıkla yola çıkıldığında karşılaşılan zorluklara rağmen başarısız olmayı reddetmekle ilgili gibi görünüyor.
Başlık "Maskott-Zor Bu İşler Şarkısı" olarak belirtilmiş, bu da sanırım şarkının adı olabilir. Şarkı sözlerindeki dizelerin melodik bir şekilde bestelendiğinde etkileyici bir şarkı ortaya çıkabilir. Sözlerdeki tekrarlar ve vurgular, dinleyici üzerinde derin bir etki bırakabilir. Sonuç olarak, bu sözlerden bir şarkı bestelendiğinde güçlü bir anlam taşıyacağını düşünüyorum.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Ebru Gundes - Unutuverdim

we could be the same (aynı olabilirdik)

1. Konular

1. 1.284.229
  2. Mesajlar

1. 1.670.426
  3. Kullanıcılar

1. 33.198
  4. Son üye

Geri
Üst Alt