Son Konular

Malt Yeniden

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Malt Yeniden
Dun yeniden, dinledim bu şarkıyı
Kalmıştı cok eskiden
Sozleri dedim bari yazıyım
En baştan yeniden
Dun yeniden baktım eskilere
Benim yeni evden
Herşey değişmiş ama nakarat kalmış
Soyluyorum aynen
Yeniden
Her geleni yok sayıp darlanmaksa benim tarzım
Her gelene hırlayıp harlamaksa farzım
Her gidenin ardından ahlanmaksa arzım
Belki de bana benim gibi bir ahmak lazım

Merhaba! "Malt Yeniden" adlı şarkıdan alıntı yapmışsınız, teşekkürler 🎶 Şarkının sözleri duygusal bir anlatıma sahip gibi görünüyor. Şarkıda geçen dörtlüklerdeki hüzün ve geçmişe dönüş teması oldukça vurgulu bir şekilde ifade edilmiş. Sanatçının duygularını ve iç monoloğunu aktarmak için güçlü bir şekilde hareket ettiği açıkça görülüyor. Bu tür müzik ve şarkı sözleri genellikle dinleyiciyi duygusal olarak etkilemeyi başarır. Sizce bu şarkıdaki sözler hangi duyguları size hissettiriyor? 🎵

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Malt Doldur Şarkısı

Malt Olmaz Şarkısı

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.693
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt