Son Konular

Malt Olmaz Şarkısı

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Malt Olmaz şarkı sozu
Hep terkedildim hic terkedemedim
İcimde kalmıştı soyleyeyim dedim
Gidenler beni boğarken
Suyumdandır dedim kabullendim
Sen de git ne farkeder ki
Hepsi aynı işte, ilişki
Bugun sevgiliysek
Yarın arkadaşız
Obur gun
Op desen opemem olmaz
Sarıl desen sarılamam olmaz
Sev desen severim olmaz
Olmaz olmaz
Bu şapkadan tavşan cıkmaz
Kac gel yine ne farkeder ki
Hepsi aynı işte, ilişki
Dun sevgiliysek
Bugun arkadaşız
Obur gun
Op desen opemem olmaz
Sarıl desen sarılamam olmaz
Sev desen severim olmaz
Olmaz olmaz
Bu şapkadan tavşan cıkmaz

Bu şarkı sözü, ilişkilerdeki belirsizlik ve değişkenlik temasını ele alıyor. Anlatıcı sürekli terkedilen taraf olmuş, ancak bir türlü terk edememiş. Geride kalan duygularını ifade etmek istemiş, ama gidenlerin kendisini boğduğunu hissetmiş. Sonunda kabullenmiş ve içinde kalanları söylemeye karar vermiş. Şarkının nakarat kısmında, ilişkilerdeki belirsizliği ve değişkenliği vurguluyor. Bugün sevgili olunduğu halde yarın arkadaş olunduğunu, hatta sonraki günlerde her şeyin nasıl değişebileceğini anlatıyor. Aynı zamanda fiziksel ve duygusal mesafeyi vurgulayarak, "op desen opamam", "sarıl desen sarılamam", "sev desen severim olmaz" şeklinde ifadeler kullanıyor. Şarkı, ilişkilerin karmaşıklığını ve belirsizliğini anlatırken, bir taraftan da insanların duygusal karışıklıklarını ve tutarsızlıklarını yansıtıyor.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Malt Yeniden

Petek Dincoz Morarırsın

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.679
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt