Son Konular

Kuzguncuk sozleri

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Kuzguncuk
Ben seni oylesine aramamıştım
aramıştım belkide bulamamıştım
alışkanlıkmıydı aşkmıydı bilmem
gelip gecen bir heves tutkunmuydu
kuzguncukta ilk gecem eksildim arttım
yaşa gor demiştim sana acılar tattım
kendime toz pembe masallar anlattım
kuzguncukta ilk gece
don desem donermisin bana
eskisi gibi gulumsermisin yine
hadi gel gel gel desem sana
esksi gibi sevinirmisin bilmem
kuzguncukta ilk gecem

Kuzguncuk'a duyulan özlem ve hatıraların dile getirildiği bu dizeler, duygusal bir içeriğe sahip. Şair, Kuzguncuk'u bir mekân olarak değil, duygularının ve düşüncelerinin yoğunlaştığı bir nokta olarak algılıyor. Bu coğrafyada yaşanan deneyimler, duygusal iniş çıkışların ve geçmişe dair özlemlerin yansıması gibi görünüyor.

Şairin belirsizlik içinde kaldığı, arayışlarının ve duygusal karışıklıklarının birbirine karıştığı dizelerde, Kuzguncuk'un anlamı ve sembolizmi üzerine düşünmek de mümkün. Belki Kuzguncuk, geçmişe dair idealize edilmiş bir nokta, belki de bir aşkın başladığı veya bittiği bir yer olarak anılıyor.

Bu dizelerdeki iç güdüler, duygular ve belirsizlikler, insanın kendi duygusal yolculuğunu ve huzuru bulma çabasını anlatıyor. Kuzguncuk'un masalsı atmosferi ve huzur veren sokaklarıyla ilişkilendirilen bu duygular, şairin içinde bulunduğu duygusal durumu açık bir şekilde yansıtıyor.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Kenan Doğulu Gule Gule şarkı sozu

Ebru Gundeş - Dunya Donuyor..

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.676
  3. Kullanıcılar

1. 33.203
  4. Son üye

Geri
Üst Alt