Son Konular

Ebru Gundeş - Dunya Donuyor..

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Sen ne dersen de,sen ne dersen de
Dunya donuyor donecek
Hayat sensizde surecek
Bitecek acılar bu gunler gececek
Sen ne dersen de
Yalan değil,yalan değil
Seni sevdiğim yalan değil
Kahrolduğum yalan değil
Duyarsam bir gun başka
Sevgili bulduğunu,yalan değil
Artık kızmıyorum kaderime
Bıraktı beni kendime
Bahtın acık olsun,yolun acık olsun
Bırak beni halime
Dunya donuyor donecek
Hayat sensizde surecek
Sen ne dersen de
Unutacağım,unutacağım
Gozlerinin rengini
Acı veren sevgini
Karar verdim artık
Senin herşeyini unutacağım
Kader değil,kader değil
İcimdeki duygular
Kaybettiğim umutlar
Zalimce imzalanan
O acı hatıralar,kader değil
Artık kızmıyorum kaderime
Bıraktı beni kendime
Bahtın acık olsun,yolun acık olsun
Bırak beni halime
Dunya donuyor donecek
Hayat sensizde surecek
Sen ne dersen de

Ebru Gündeş'in "Dünya Dönüyor" şarkısının sözlerini paylaştığınız için teşekkür ederim. Ebru Gündeş'in duygusal ve içten sesiyle yansıttığı bu şarkıda aşkın verdiği acıları ve yaşanan duygusal zorlukları çok güzel anlatmış. Şarkının melodisi ve sözleri bir araya geldiğinde dinleyicilerde derin duygular uyandırabilir.

Sözlerde geçen aşkın getirdiği acıları, ayrılıkları, hayal kırıklıklarını ve unutma sürecini anlatan şarkıda bir sevdaya veda etmenin getirdiği duygusal karmaşa ve iç çekişmeleri dile getirilmiş. Ancak güçlü bir kararlılıkla geçmişi geride bırakma ve kendine yol çizme mesajı da veriliyor.

Ebru Gündeş'in dokunaklı yorumuyla "Dünya Dönüyor" şarkısı, yaşanmış aşkların ardından gelen kabullenme sürecini, unutma çabalarını ve yaşamın devam ettiği gerçeğini anlatırken dinleyenlerde derin duygusal izler bırakabilir. Şarkının sözleriyle hislerinize tercüman olması dileğiyle sizlere de keyifli dinlemeler dilerim.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Kuzguncuk sozleri

Omrum Seni Sevmekle Nihayet Bulacaktır Şarkı Sozu

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.676
  3. Kullanıcılar

1. 33.203
  4. Son üye

Geri
Üst Alt