Son Konular

Kral TV VJ Bulent oldu mu?

Modoratör

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0

Kral TV VJ Bülent öldü mü?

90'larda herkesi tanıdığı VJ Bülent şimdilerde emekli hayatı yaşıyor. Herkesi onu Kral TV ile tanımıştı. Uzun yıllar sunuculuk yapan VJ Bülent televizyon macerasına son verdikten sonra İstanbul'dan kaçıp bambaşka bir hayat sürmeye başladı.

VJ Bülent nerede oturuyor?

90'ların en ünlü VJ'lerinden biri Bülent Çarıkçı'ydı. Dönemin en çok izlenenleri arasında VJ Bülent'in gece yayınları vadı. Ünlü sunucu, 11 yıldır ekrandan uzak Edirne ve Selanik arası bir hayat yaşıyor. VJ Bülent, "Biri yazmıştı 'Bülent'le başladı VJ'lik, Bülent'le bitti.

VJ Bülent nereye taşındı?

VJ Bülent nereye taşındı?
Huzurlu, sakin bundan sonra hayatımın geri kalanını ailem ve daha çok sevdiklerimle geçirmek için uzak kaldım İstanbul'dan. İstanbul'dan taşındım. Çok mutluyum. Keşke daha önce yapabilseydim.

VJ Bülent sevgilisi kim?

Kral TV'den kovulduktan sonra VJ Bülent Çarıkçı, turizmci Tülay Çarıkçı ile olan ve 1 yıl süren evliliğinin tüm ayrıntılarını '2. Sayfa'ya anlattı.

VJ Bülent Kral TV den neden ayrıldı?

Star TV'deki "Ya Şimdi Ya Hiç" programında Cem Uzan'ın sevgilileri olduğunu iddia eden ve "Ben iki kişi biliyorum, hakikaten ciddi şeyler" diyen VJ Bülent, bu sözler yüzünden yıllardır çalıştığı Kral TV'deki işinden oldu.

VJ Bülent evlendi mi?

VJ Bülent evlendi mi?
21 Şubat 2010 tarihinde turizmci Tülay Çarıkçı ile evlenen Vj Bülent 1 yıl önce boşanma kararı alarak eşinden ayrılmıştı. 'VJ Bülent' olarak tanınan Bülent Çarıkçı'nın annesi hayatını kaybetti. Acı haberi sosyal medya hesabından paylaşan Çarıkçı, "50 yaşında yetim kaldım" dedi.

VJ Bülent Hangi köylü?

Vj Bülent olarak tanınan Bülent Çarıkçı, 22 Şubat 1972 tarihinde Edirne'de Selanik göçmeni bir ailenin çocuğu olarak doğmuştur. İlkokul 5. Sınıfa kadar Edirne'nin bir köyünde babaannesinin yanında büyüdükten sonra İstanbul'a anne babasının yanına gelmiştir. Babası devlet memuru idi.

VJ Bülent kiminle evli?

Bir yıllık evliliğini tek celsede bitiren Bülent Çarıkçı, boşanma nedenlerini Eşi Tülay Çarıkçı ile anlaşarak boşandıklarını söyleyen VJ Bülent yaşadıklarını anlattı: Eşim Tülay turizmci. Onunla Yunan adalarına yaptığım bir gemi turunda tanıştım.

VJ Bulent kiminle evliydi?

VJ Bulent kiminle evliydi?

VJ Bulent evlendi mi?

Bülent Çarıkçı kim?

1995 yılından itibaren Vj Bülent olarak 14 sene boyunca Kral Tv'de Vj olarak görev aldı. Kral Tv'de hem sunuculuk yapan hem de radyoda çalışan ve farklı tarzıyla önce çıkan Vj Bülent eşcinsel olduğunu açıkladıktan sonra 2009 yılında işinden kovuldu. Daha sonra Tatlıses TV'de DJ'lik yaptı.

VJ lik ne demek?

VJ lik ne demek?
VJ, Video Jockey kelimelerinin kısaltmasıdır. Videoları döndüren yani videoya hükmeden kişilere VJ denir. DJ'lerde bir özgürlük ve istediğini çalabilme insiyatifi bulunurken, VJ'lerde bu özgürlükten söz edemeyiz. VJ'ler DJ'ler kadar özgür olamazlar ve rahat hareket edemezler.

VJ Bülent kiminle evliydi?

VJ Bülent hangi köyden?

50 yaşındaki VJ Bülent, şimdilerde Edirne ve Selanik arası sakin bir hayat sürüyor: "Anneannemin doğum yeri Selanik'ti, babaannemler Edirne'de… İki yere de gidip geliyorum. Zaten bir günde İstanbul'daki evimi kapattım çıktım.

VJ Bülent Hangi dizilerde oynadı?

VJ Bülent Hangi dizilerde oynadı?
Bülent Çarıkçı
- Tatlı İntikam 2007. 2007. Nej.
- Hiç Bana Sordun mu. 2000. Bülent.
- Ayrılsak da Beraberiz 1999. 1999. Laptop Recai.
- Eyvah Kızım Büyüdü 1998. Suavi.
- Ruhsar. 1997.
- Bizimkiler. 1989.

Evet, merak ettiğiniz konular hakkında detaylı bilgi vermek isterim:

1. **Kral TV VJ Bülent öldü mü?**
- Hayır, VJ Bülent hayatta ve emekli hayatı yaşıyor. Uzun yıllar sunuculuk yaptıktan sonra televizyon macerasına son vermiş ve şu anda Edirne ve Selanik arasında sakin bir hayat sürüyor.

2. **VJ Bülent nerede oturuyor?**
- VJ Bülent, şu anda Edirne ve Selanik arası bir hayat sürüyor. İstanbul'dan ayrıldıktan sonra buraya taşınmış ve huzurlu bir hayatı tercih etmiştir.

3. **VJ Bülent nereye taşındı?**
- İstanbul'dan uzaklaşarak Edirne ve Selanik arası bir hayatı tercih etmiştir. Huzurlu ve sakin bir yaşamı seçen VJ Bülent, daha fazla sevdikleriyle zaman geçirmeyi tercih etmiştir.

4. **VJ Bülent sevgilisi kim?**
- Kral TV'den kovulduktan sonra VJ Bülent Çarıkçı, turizmci Tülay Çarıkçı ile evlenmiş ve bir süre evli kalmıştır.

5. **VJ Bülent Kral TV den neden ayrıldı?**
- Cem Uzan'ın sevgilileri olduğunu iddia ettiği ve tartışmalı bir açıklama yaptığı için yıllardır çalıştığı Kral TV'den işten çıkarılmıştır.

6. **VJ Bülent evlendi mi?**
- Evlenmiştir. 21 Şubat 2010 tarihinde turizmci Tülay Çarıkçı ile evlenmiş, ancak bir süre sonra boşanmıştır.

7. **VJ Bülent hangi köylü?**
- VJ Bülent, Edirne'de Selanik göçmeni bir ailenin çocuğu olarak doğmuş ve ilk yıllarını Edirne'nin bir köyünde geçirmiştir.

8. **VJ Bülent kiminle evli?**
- Bir süre evli kalmış olduğu eşi Tülay Çarıkçı ile evlenmeden önce tanıştığı Yunan adalarına yaptığı bir gemi turunda tanışmıştır.

9. **VJ Bulent kiminle evliydi?**
- VJ Bülent'in eşi olduğu zaman Tülay Çarıkçı ile evliydi.

10. **VJ hangi dizilerde oynadı?**
- VJ Bülent, "Tatlı İntikam", "Hiç Bana Sordun mu", "Ayrılsak da Beraberiz", "Eyvah Kızım Büyüdü", "Ruhsar" ve "Bizimkiler" gibi dizilerde yer almıştır.

11. **VJ lik ne demek?**
- VJ, Video Jockey kelimelerinin kısaltmasıdır. Videoları yöneten ve sunan kişilere VJ denir. VJ'ler, video materyalleri sunma ve yönetme konusunda uzmanlaşmış kişilerdir.

ELF dalgalari nedir?

Amerikada kac hektar orman yandi?

1. Konular

1. 1.284.229
  2. Mesajlar

1. 1.670.426
  3. Kullanıcılar

1. 33.198
  4. Son üye

Geri
Üst Alt