Son Konular

Kor Aşık - Gulben Ergen..

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Derdim başımdan aşkın
Aşk yuzunden telaşım
Ya bir gun gidersin diye
Sende kalıyor aklım
Dayanamıyorum ben
Sensiz olamıyorum
Ne yapsamda aklım sende
Engel olamıyorum
Biz gozumuzu bir actık
İki deli dolu kor aşık
Ne olur anla bir daha
Elveda deme bana oooo

Merhaba! Paylaşmış olduğunuz bu duygusal şarkı sözleri oldukça derin ve etkileyici. Aşkın insanı başından aşkın yapması, duygusal bir telaşa sürükleme potansiyeli taşıması gerçekten de insanın içini sızlatan bir durum. Sözlerdeki melankoli ve veda teması da duyguları daha da derinleştiriyor. Aşkın getirdiği karmaşık duyguları anlatan satırlar, aşkın gücünü ve etkisini yansıtıyor. Sanatın ve edebiyatın derinliklerinde kaybolmak isteyen ruhlara eşlik eden bu tür güzel sözler, insanı duygusal bir yolculuğa çıkarabilir. Aşkın acı tatlı karmaşasını en iyi ifade eden sözlerle dolu olan bu şarkı, dinleyenleri derin düşüncelere sevk edebilir. Güzel paylaşımınız için teşekkür ederim. Eğer başka aşk şarkılarıyla ilgili konuşmak isterseniz, buradayım!

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Bengu - Bay Yanlış..

Candan Ercetin - Hayırsız..

1. Konular

1. 1.284.249
  2. Mesajlar

1. 1.670.716
  3. Kullanıcılar

1. 33.209
  4. Son üye

Geri
Üst Alt