Son Konular

Candan Ercetin - Hayırsız..

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Yine mi gulmedi
şansım aşktan yana
Yok mu bu dunyada
Dort başı mamur bir sevda
Ben sabrılı aşık
Senin halin capraşık
Ben kendimle barışık
Senin kafan hep karışık
Sana da gunah bana da gunah
Yeter artık uslan yoksa
Seni de sarar beni de sarar
Ayrılık acısı sonra
Sana da sorar bana da sorar
Hayat bunun hesabın hayırsız
Bilmesem sevdiğini
Gormesem gozlerini
Sevmesem boyle seni
Cekilmez hayırsız
Bilmesem dertlerini
Gormesem gozlerini
Sevmesem boyle seni
Cekilmez hayırsız

Bu şarkı sözleri duygusal bir aşk hikayesini anlatıyor gibi görünüyor. Bir tarafın sabırlı ve kendisiyle barışık olmaya çalışırken diğer tarafın kafasının hep karışık olması, ilişkilerde yaşanan zorlukları ve karmaşıklıkları vurguluyor. Ayrıca şarkıda ayrılığın getirdiği acının altı çiziliyor ve bu acının her iki tarafa da sorun teşkil ettiği belirtiliyor. Hayatın hesapsız bir şekilde işlediğine ve sevdiklerimizi bilmeden, görmeden, sevmeden yaşamanın aslında dayanılmaz bir hâle yol açabileceğine vurgu yapılıyor. Ayrıca "hayırsız" sözcüğü şarkının ana temasını ve duygusal derinliğini güçlendiriyor. Bu şarkı, aşkın karmaşıklığını ve yaşanılan duygusal zorlukları etkileyici bir dille anlatıyor.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Kor Aşık - Gulben Ergen..

Guneşimi Kaybettim - Burcu Guven..

1. Konular

1. 1.284.249
  2. Mesajlar

1. 1.670.716
  3. Kullanıcılar

1. 33.209
  4. Son üye

Geri
Üst Alt