- Web sitesi
- forumdaslar.com
- Tuttuğu Takım
-
Beşiktaş
- Meslek
- Webmaster
- @FORUMDASLAR
Kocamı nasıl geri getirebilirim?
Uzaklaşan kocamı nasıl geri kazanabilirim?
Eşimin ilgisini çekmek için ne yapmalıyım?
Hobilerine ilgi gösterin Bu ilgi sayesinde eşiniz daha çok sevildiğini ve saygı duyulduğunu hissedecektir. Bununla birlikte ikinizin de hakkında konuşabileceği daha fazla şeyi olur. Benzer ilgilere sahip olmanız, daha fazla ortak yönünüz olması ile sohbetlerinizin daha fazla olmasını sağlayabilir.
Kocamı kendime nasıl bağlayabilirim?
Bırakın eşiniz zevk aldığı şeyleri yapsın. Hatta o hoşlandığı aktivitelerle uğraşırken siz de hobilerinizle uğraşmaya devam edin. İki tarafın da rahatlaması evliliği daha köklü bir hale getirecektir. Kocamı kendime nasıl bağlayabilirim sorusu için son ve en etkili cevap: Erkekler spordan oldukça hoşlanmaktadır.
Eşimi kendime bağlamak için hangi duayı okumalıyım?
Sen, eşimin kalbini, ettiğim duaların hürmetiyle ve Ya Vedûd adının hürmeti ile bana geri çevir. Kalp merkezine beni yerleştir. Lütfen eşimi kendime bağlamak için ettiğim bu duanın yüzü suyu hürmetine bana ilk zamanlarda olduğu gibi, sevgi, muhabbet ve aşk beslemesini sağla. Amin."
Koca eve nasıl bağlanır dua?
Yapılacak olan dua şu şekildedir; "Sonsuz kudrete sahip olan Yüce Allah'ım, senin kudretine sığındım. Eşimi eve bağlamam için dileklerimi kabul et. Evliliğimiz içinde, sevgi, saygı, muhabbet ve güzellik sağla. Amin." şeklindedir.
Bir erkeğin önceliği olmak için ne yapmalıyız?
Öncelik olmak için yapmanız gerekenleri size aşağıda maddeler halinde aktarıyorum:
- 1) Sen diyalog başlatma; ona yokluğunu hissettir.
- 2) "Müsait değilim papatyam" demeyi öğren.
- 3) Gizemli ol, her şeyini anlatma.
- 4) Onun ayağına gitme.
- 5) Tüm dikkatini ona verme, önce sen varsın.
Esler arasindaki Soguklugun gitmesi icin hangi sure okunur?
Hasbiyallahu lâ ilâhe illâ hû, aleyhi tevekkeltü ve hüve Rabbul arşil azîm. Ve lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm. Bu dua eşler arasındaki soğukluğu ve huzursuzluğu gidermektedir.
Eşim ailesine çok düşkün ne yapmalıyım dua?
Kocasının Karısına Düşkün Olması İçin Bağlama Duası "innema emruhu iza erada şey'en en yekule lehu kün fe'yekün. Fe-subhanellezi bi yedihi melekütü külli şey'in ve ileyhi turceun" bu duayı kocanızın suyuna ya da yemeğine 7 kere okuyarak ona yedirebilirsiniz.
Tebbet Suresi, su dolu bir bardağa 41 kere okunur ve üflenir. Duayı okuyan ve eşinin kendisine bağlanmasını isteyen kişi bu sudan bir yudum alır ve kalanını eşine içirir.
La İlahi İllallah birsin Muhammed Resullullah nursun yüzbin Ayetl Kürsü kocamın dört bir etrafında dursun evini ev bilsin benide karısı bilsin. Bu dua bir bardak su'ya okuduktan sonra eşinizin devamlı olarak giydiği ve sevdiği bir elbiseye ice ıslatıp kurulayın.Burda eşinizin sevdiği bir elbise olması önemlidir.
Kocam beni dövdü ne yapmam lazım?
Kocanızın sizi dövdüğünü ve korktuğunuzu anlatarak polisten koruma isteyebilirsiniz. Acil Durumlar için 112'yi Arayın: Eğer evden çıkamıyorsanız 112'yi arayarak da, şiddet gördüğünüzü anlatarak polisten koruma isteyebilirsiniz. ALO 183 Sosyal Destek Hattı: 183'ü arayarak destek isteyin.
Bir kocaya nasıl davranmalı?
Peki mutlu bir evlilik için neler yapılmalı?
Eşinin ilgisini çekmek için ne yapmak lazım?
Eşimin kalbini nasıl kazanırım?
Bir hanım eşinin kalbini nasıl kazanır?
Bir insanın kalbini kırdım ne yapmalıyım?
İçinizden gelerek yapın. İçten gelerek özür dilemek, sorunlarınızın çözülmesine yardımcı olacaktır. İster büyük olsun ister küçük, özür dilemek sihirli bir şeydir ve bu yüzden içten olması gerekir. İçten gelmeyen bir özür, aslında sağlıklı bir ilişkiyle bozuk bir ilişki arasındaki farkı gösterir.
Bir erkeğin gönlü nasıl alınır?
Kendini Affettir: Sevgiliden Nasıl Özür Dilenir?
- Üzüntüsünün Nedenini Anlamaya Çalış
- Şahsen Özür Dile.
- "Üzgünüm" Dediğinden Emin Ol.
- Sevgilinin Duygularına Saygı Duy.
- Sevgilinin Sorularına Cevapların Hazır Olsun.
- Sevgilinden Seni Affetmesini İste.
Eşim beni eve almıyor ne yapmalıyım?
Eve almayan eş aleyhine de terk nedeniyle boşanma davası açabilirsiniz. Evde kalan eşyalarınız için ise, bulunduğunuz yerdeki aile mahkemesine başvurarak kişisel eşyalarınızın polis eşliğinde size teslimini isteyebilirsiniz.