Son Konular

Klinik denetim nedir?

ZeberusZeberus is verified member.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Webmaster
Puan 113
Çözümler 4

Klinik denetim nedir?

Klinik Denetim, öğretim hizmetinin sürdürüldüğü sırada, öğretmenin gelişimine dönük olarak, ideal olanla tasarlanan, tasarlananla uygulanan arasında ilişki kuran çağdaş, demokratik ve öğretmen merkezli danışma sürecidir.

Eğitimde klinik yaklaşım nedir?

Klinik eğitimin amacı, sağlık çalışanlarının mesleki performanslarını geliştirerek başvuran ya da hizmeti alan kişilere güvenli ve yüksek kalitede hizmet vermektir. Eğitimde kazanılan becerilerin eğitimden hemen sonra kullanılacağı kabul edilir.
Denetim yaklaşımları nelerdir?
Çağdaş denetim yaklaşımları arasında en fazla öne çıkan yedi yaklaşım (klinik, yöneylem araştırması, emsal, portfolyo değerlendirmesi, kılavuz, gelişimsel ve farklılaştırılmış denetim) bu çalışmada ele alınmakta ve Türkiye'de uygulanmakta olan geleneksel denetim anlayışının yerine koyulabilecek alternatiflere ışık …
Klinik denetim modeli nedir?
Klinik denetim, öğretmenlerin düşüncelerine, anlayışlarına ve kendilerine özgü uygulamalarına saygı gösterilen, baskı ve korkudan uzak, denetçi ve öğretmen arasında karşılıklı güven ve anlayışa dayalı, her iki tarafın da esnek ve değişime açık bir anlayış içinde uygulamaları ortak şekilde değerlendirdikleri bir denetim …

Sanatsal denetim nedir?

Sanatsal denetim, katı, rutin, kontrole dayalı denetim uygulamalarının ötesinde, öğretmenlere anlayış, nezaket ve incelikle yaklaşımı önemseyen ve öğretmenlerin sınıf uygulamalarında verilerin ayrıntılı analizini yapan ve değerlendiren, öğretmenleri farklı kılan özel yönleri üzerine odaklanan uygulamalar olarak …

Klinik yaklaşım nedir?

Rehberlikte klinik yaklaşım, bireysel ayrılıkların anlaşılması ve bireysel ihtiyaçların karşılanması amaçlarına yöneliktir. Bu model iş ve meslekle ilgili kararlar verme sürecinde yardım etme işidir. Bireyin sahip olduğu özellikler mesleki seçimde doğrudan etkilidir.
Klinik eğitim nedir?
Klinik öğretim, öğrenciye, teorik bilgisini uygulamaya koyma, mesleki kimlik kazanma ve yaparak öğrenme fırsatı veren bir süreç olarak tanımlanabilir(1-3).

Bakteriler ne kadar surede cogalir?

Acikogretime kayit olmak icin ne gerekli?

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.706
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt