Son Konular

Acikogretime kayit olmak icin ne gerekli?

ZeberusZeberus is verified member.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Webmaster
Puan 113
Çözümler 4

Açıköğretime kayıt olmak için ne gerekli?

Kayıt İşlemleri

Dışarıdan lise bitirme kaç yıl sürer?

Açık Öğretim Lisesi Öğrencileri Örgün eğitimde okuyan öğrencilerin sahip olduğu tüm haklara sahiptirler. Açık Öğretim Lisesini 2,5 yılda bitirme imkânınız vardır.
Açık Öğretim Lisesi başvuru nasıl yapılır?
Açık Öğretim Lisesine ilk kayıt yaptıracak olan öğrenci; öncelikle T.C. kimlik numarası ile anlaşmalı bankalara sınav ücretini yatıracaktır. Sınav ücretini yatıran aday öğrenci, Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğüne müracaat ederek ilk kayıt için gerekli evraklarını teslim ederek ön kaydını yaptıracaklardır.

Açıktan üniversiteye kayıt nasıl yapılır?

YENİ KAYIT İŞLEMLERİ Adaylar, http://aof.anadolu.edu.tr adresinden Kayıt Otomasyonu bağlantısı "ÖSYS Yeni Kayıt" linkine tıklayarak internet başvurularını gerçekleştireceklerdir. Daha sonra kayıt için gerekli belgeleri hazırlayarak, banka ödemesini yaptıktan sonra AÖF Bürolarından kayıt işlemlerini tamamlayacaklardır.

Açık öğretim ücreti ne kadar?

AÖF KAYIT YENİLEME ÜCRETİ NE KADAR? Kayıt yenileme işlemleri 8 Ekim'de sona erecek olup harç ücretleri seçeceğiniz ders ve kredilere bağlı olarak değişmektedir. Normal dönem dersleri (30 AKTS) alındığında 365 TL – 395 TL harç ücreti ödenmesi gerekecektir.
Açık öğretim sınavları ne zaman 2022?
Takvime göre AÖF dönem sonu final sınavları 08-09 Ocak 2022 tarihinde gerçekleşecek.
MEB, 18 yaş ve üstü öğrencilerin mezun olabilmesi için gereken 8 dönem şartının kaldırılacağını bildirdi. Milli Eğitim Bakanlığı ayrıca bu öğrenciler için bundan sonraki dönemleri de kapsayacak şekilde mezuniyet şartının, 5 dönem olarak uygulanacağını ifade etti.
Açık Öğretim Lisesi Yeni Kayıt işlemleri tüm Halk Eğitimi ve Mesleki Eğitim Merkezlerince yapılmaktadır. Yeni kayıt için aşağıda sıralanan evrakları tamamlayanlar ilan edilen Yeni Kayıt tarihleri arasında bölgelerinde bulunan en yakın irtibat bürosuna başvurarak kayıtlarını yaptırabilirler.

Klinik denetim nedir?

Takipciyi cikar ne demek?

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.698
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt