Son Konular

Kartimin aktif oldugunu nasil anlariz?

ZeberusZeberus is verified member.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Webmaster
Puan 113
Çözümler 4

Kartımın aktif olduğunu nasıl anlarız?

Bankanızın çağrı merkezini arayarak, kredi kartı hakkında gerekli bilgileri alabilirsiniz.

Kartım alışverişe açık mı?

İnternet/mobil bankacılık üzerinden, atm ve şubelerden ve Sanal (boşluk) kart son 4 hane yazarak 3280'e sms gönderebilirsiniz. Mobil bankacılık ve internet bankacılığından kart ayarları bölümünde açabilirsiniz.
Banka kartım kullanıma kapandı nasıl açılır?
Kapatılan kredi kartının tekrar kullanıma açılması mümkün değildir. Şube, telefon bankacılığı ya da internet bankacılığı üzerinden yapılan başvurunun onaylanmasının ardından banka, kullanıcıya yeni bir kredi kartı gönderir.

Kartın temassız özelliği olup olmadığı nasıl anlaşılır?

Temassız ödeme özelliği bulunan kredi kartlarında, ses dalgasına benzeyen dört çizgili bir sembol bulunur ve bu sembol Wi-Fi sembolüne benzer. Temassız özelliğini kullanarak ödeme yapılabilmesi için kartın en az 4 cm pos cihazına yaklaştırılması gerekir.

Ziraat Banka Kartı alışverişe nasıl açılır?

Telefonunuzun mesajlar bölümüne giriniz. EONAY yazarak bir adet boşluk bırakın ve internete açmak istediğiniz kredi kartının veya banka kartının son 6 rakamını yazarak 4757'ye SMS gönderebilirsiniz. SMS göndererek internet alışverişine açma işlemi bu şekilde yapabilirsiniz.
Kart ile alışveriş nasıl yapılır?
Banka kartı üzerinde bulunan 16 haneli kart numarası girilir, Gönder butonuna tıklanır ve sistem kart bilgilerini kontrol eder. Tek kullanımlık alışveriş şifresi bankada kayıtlı olan cep telefonuna SMS ile iletilir, Gelen şifre 180 saniye içerisinde ekrana girilir ve alışveriş tamamlanır.
Kredi kartının aylık taksitleri ödenmemişse banka kartın kullanılmaya devam etmemesi için kullanıma kapatır.
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) ve Yüksek Öğretim Kurumu (YÖK) sorgulaması sonucu kaydı bulunmayan ve öğrencilik hakkı olmaması sebebiyle kartı kullanıma kapatılan ÖĞRENCİLER, TC. Kimlik numarası ile öğrencilik hakkınızı sorgulayarak kartlarınızı kullanıma açabilirsiniz.
Temassız kartın hangi tarafı okutulur?
Temassız ödeme teknik olarak, kartınızın üzerindeki çipte bulunan antenin, POS cihazı üzerindeki okuyucunun radyo frekansı dalgaları ile haberleşmesiyle ödeme gerçekleşir. Temassız ödeme teknolojisi aynı zamanda, NFC özellikli cihazlarla da ödeme yapabilme imkanı sunmaktadır.

Temassız kart ne kadar mesafeden ölçülür?

Temassız kartlarınız ile kazara ödeme yapmazsınız. İşlemin gerçekleşmesi için kartınızın ödemeyi kabul etmeye hazır olan POS'a/ÖKC'ye 4 santimetre mesafede olması gerekir; bu sebeple bilginiz dışında temassız işlem yapılması olası değildir. Öte yandan tüm kartlı işlemler ve işlem kabul eden işyerleri kayıt altındadır.

Oyun ogeleri nelerdir?

8 bit ve 16 bit ne demek?

1. Konular

1. 1.284.229
  2. Mesajlar

1. 1.670.426
  3. Kullanıcılar

1. 33.198
  4. Son üye

Geri
Üst Alt