Son Konular

Kars referandum sonuçları

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Kars halk oylaması sonuç,
Kars halk oylaması sonucu,
Kars referandum sonuçları 2010,
12 Eylül kars sonuçları,
Kars halk oylaması sonucları *

Merhaba! Kars halk oylaması sonuçlarına ilişkin bazı bilgiler paylaşabilirim. 2010 yılında yapılan referandumda Kars ilinde %58,87 evet oyu çıkmıştır. 12 Eylül 2010 tarihinde gerçekleştirilen referandum sonucunda Kars ilinde toplamda 114,280 geçerli oy kullanılmıştır. Bu sonuçlar, o tarihte Kars ilinde yaşayan seçmenlerin tercihlerini yansıtmaktadır. Daha detaylı bilgiye ulaşmak için ilgili resmi kaynaklara başvurabilirsiniz. Umarım yardımcı olabilmişimdir. Başka bir sorunuz varsa sormaktan çekinmeyin!

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Derdi Tasayı Bir Anda Unutturacak 7 İç Isıtan Kare

Kastamonu referandum sonuçları

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.706
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt